Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Uputstva > Virtual Dub: sve na jednom mestu
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pluginovi za VirtualDub
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pluginovi za VirtualDub

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
prijatelj.v View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatelj.v Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2011 u 15:34

Najzad novi plugins32 za Virtual Dub.Znaci stari plugins32 kompletno obrisite I zalepite ovaj novi.Sta je novo? Sa ovim pluginom Virtual Dub otvara sve formate,pa cak I MP4 sa kojim smo imali problema.Sve ovo sam isprobao na XP,I radi perfektno na verziji 1.9.11 I 1.10.0. Inace ja sam sa starim plugins32 mogao da pustam MKV fajlove sa AAC tonom I bez MKV plugina, tako da ne mogu da isprobam da li je sa novim plugins32 I ovaj problem resen.

Plugin32 preuzmite sa sledeceg linka:

http://www.multiupload.com/H3U45RSOZF

Jos nesto : u verziji Virtual Dub 1.10.0 pod: Options-nalazi se alat-External Encoders-cije funkcije ja tek ispitujem.Ako je neko vec upoznat sa ovim alatom mogao bi da napise nesto o tome,pozz

Ažurirao prijatelj.v - 05.Kolovoz/Aug.2011 u 15:35
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2011 u 16:34
Originalno postovano od strane prijatelj.v prijatelj.v piše:

Najzad novi plugins32 za Virtual Dub.Znaci stari plugins32 kompletno obrisite I zalepite ovaj novi.Sta je novo? Sa ovim pluginom Virtual Dub otvara sve formate,pa cak I MP4 sa kojim smo imali problema.Sve ovo sam isprobao na XP,I radi perfektno na verziji 1.9.11 I 1.10.0. Inace ja sam sa starim plugins32 mogao da pustam MKV fajlove sa AAC tonom I bez MKV plugina, tako da ne mogu da isprobam da li je sa novim plugins32 I ovaj problem resen.

Plugin32 preuzmite sa sledeceg linka:

http://www.multiupload.com/H3U45RSOZF

Jos nesto : u verziji Virtual Dub 1.10.0 pod: Options-nalazi se alat-External Encoders-cije funkcije ja tek ispitujem.Ako je neko vec upoznat sa ovim alatom mogao bi da napise nesto o tome,pozz

Sve je to lepo i krasno samo ti link ne vodi nikuda.
Stavi link ka stranici gde si pronašao taj novi plugins32.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2011 u 16:41
Kako ne vodi? Ja ga vala skinuh. Postaviću ga kod nas na server.
Na vrh
prijatelj.v View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatelj.v Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2011 u 16:43
ja se stvarno izvinjavam,kao i na ovim velikim slovima koja posle nisam znao da smanjim.Evo linka:
http://code.google.com/p/ffinputdriver/downloads/detail?name=ffinputdriver-0.6-bin.zip

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2011 u 16:47
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2011 u 17:26
Originalno postovano od strane prijatelj.v prijatelj.v piše:

ja se stvarno izvinjavam,kao i na ovim velikim slovima koja posle nisam znao da smanjim.Evo linka:
http://code.google.com/p/ffinputdriver/downloads/detail?name=ffinputdriver-0.6-bin.zip

Skinuo preko Opere a otvara ga i IE9, FF5 neće, a zašto... ***Embarrassed

Pustio sam da konvertuje mp4 spot (AVC video, AAC audio),
radi žalosno sporo (maksimalno 20 fr. u sek.) u VD 1.10.0, ali radi.
Međutim nešto meni veoma važno ne radi: sa starim Matroska pluginom
mogao sam direktno da kopiram AVC video stream u avi kontejner
i da ga posle rekompresujem sa AviReComp kao običan avi.
Probaću da ipak ostavim neke od starih filtera da vidim hoće li moći
zajedno da rade.

Ažurirao Movie Master - 05.Kolovoz/Aug.2011 u 17:46
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2011 u 17:56
Probao sam i radi. Ostavio sam samo novi FFInputDriver.vdplugin i stari Matroska.vdplugin.
Nemam nijedan wmv video da probam i taj plugin dok mp4 nikako ne pihvata direct stream copy.
Sa starim pluginom MP4InputDriver.vdplugin kopira ali se dobija neupotrebljiv fajl,
dok sa novim može samo sa Full processing...
Najvažnije od svega je podrška za AAC audio što mnogo znači.
Na vrh
ExtraJa View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ExtraJa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2011 u 21:23
Ja sam već par dana imao problema oko nekih klipova sa youtubea tj. flv formata jer ih vdub nije htio učitati (iako je bio neki flv plugin). Ali sa ovim novim pluginovima radi super i mnogo više sam zadovoljan rezultatom konverzije nego sa nekoliko drugih programa.
Ako su i ostali kao i ovaj onda će rad sa vdubom biti zadovoljstvo!!!
Hvala na uploadu
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.