| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Plavušina posla |
Odgovori
|
| Korisnik | |
acra
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Plavušina poslaObjavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2012 u 01:27 |
|
Nakon detaljnog pregleda obraća se ginekolog plavuši:
Znade gospođo vi imate ozbiljan slučaj al nije zdrastvene prirode. Plavuša:Joj,pa kako to doktore? Doktor:Vi ste gospođo trudni. Plavuša:Aaaa ma znam doktore trudim se ja- krajnici me zaboliše od truda al mi nekako sve pare odoše na krpice... Doktor:...Ma vi ste gospođo na poklon dobili bebu.. Plavuša:A neka hvala vam- ja ću taj poklon da odbijem-šta ću ja sa vašom bebom pobogu čoveče... Doktor:??-..Ma ti ćeš ženo da rodiš tu bebu pobogu zaboga grmbl... Plavuša:Ja-kuku- pa jel baš moram ja ? Doktor:Mora,kasno je sad da se spreči Plavuša:Šmrc,pa kad mora rodiću ja tu bebu... Doktor:Tako je već bolje-bićete vi ipak dobra majka... Plavuša:Ja da joj budem majka-jesi ti normalan čoveče,da se prekrstim... Doktor:????####!! Plavuša:Šta se čudiš volino- znaš ti sa koliko je ta budala žena spavala i ko sad sme da tvrdi da je ta beba moja-Marš tamo ...Vi bi meni uvalili....Đubradi muška-TRAS-zatvoriše se vrata na ordinaciji |
|
|
kad ja tamo a ono međutm....
|
|
![]() |
|
mahoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6275 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2012 u 15:37 |
|
|
|
|
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |