Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Platform 7 (2023) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 66714 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2024 u 07:41 |
Kada mi se naređa ovako sve pogrešno, ne budem u stanju da izguram ni 40ak min prve epizode.
Samo otvaranje, samoubistvom deke na železničkoj stanici, mi je već bilo dovoljno da mi se momentalno ne gleda više,
te priča o zagrobnom životu, lutajućoj duši junakinje koja je videla deku, i koja se ne seća svoj smrti, tek to nije za mene,
potom detinjasti put ka zapletu, eto i njenih roditelja na stanici posle x vremena od njene smrti,
pa naprasno odjednom nije više duša zarobljena na toj stanici gde je umrla nego može da ide okolo, pa vraćanje
sećanja, sve deluje nezrelo, likovi su nerealistični, kao da gledam crtani film, e onda se seća i tipa sa kojim
je bila u vezi, scene kada jedu oso buko u nekom fancy restoranu...tada sam već znao da je crtać, dočekao na jedvite
jade tek da vidim gde će sledeći korak zapleta biti, otvaranje misterije smrti naše junakinje...tu već nisam mogao
ni trena više izdržati, ovo je svetlosnim godinama daleko od svega što volim ili makar mogu podneti. Ne znam kako
mogu toliko baš meni negledljivih stvari nabacati za kratko vreme. Možda ovo nekome može piti vodu, meni je užasno.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |