| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Plainclothes (2025) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Plainclothes (2025)Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2025 u 16:56 |
|
Opis mi nije baš dobar, pa ovako:
Policajac koji mami pa hapsi pedere po javnim zahodima je zapravo ormaruša. Ali to znamo, je li, ekstremni homofobi su zapravo pederi, Mizi žao mi je ali stalna opsesija s njima rodila je sumnju. :P Šalu na stranu, policajac namjerno propušta uhapsiti lika koji mu se svidio e da bi se s njim spetljao. Film je obilježen kao triler, ali tu nema ni t od trilera. U pitanju je čista drama o dvostrukom životu (ne samo jednog lika) u Britaniji krajem prošlog stoljeća. Razvučena je do zla boga, sve je moglo stati u 10-15 minuta. Snimljena je nekakvom starom tehnikom, aspect ratio 4:3, sa ubačenim stroboskopskim "umjetničkim" slikama, čudi me da nije još i crno bijeli. Čisti gubitak vremena koji glumačka postava nije mogla spasiti. Priznajem, možda je razlog to što ja općenito ne podnosim romantike, ali stvarno mi ide na živce kad ih imdb podvaljuje pod triler. Preskočiti. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |