Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - P:kućište
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

P:kućište

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: P:kućište
    Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2006 u 11:59
Prodajem kućište everpower CX5260.Cijelo aluminijsko,lagano,nema većih oštećenja osim što mi se tipka za paljenje izlizala.Kavez za HDD se da otkačit,u njemu je usisni 80mm vent.Na bočnoj stranici(ima bravicu,ne šarafa se)također jedano 80mm coolermaster,odozada 2x80mm coolermaster s crvenom i narančastom diodom.Ispod grafičke jedan pci slot ispušni hladnjak.Dimenzije su D:440,Š:195,V:435.Od 5.25 poklopaca ostao je samo jedan,jebiga,ostale su pobrale haračlije u hgspotu kada sam dodavao optiku.Optika ide na one railse,ne šarafa se.S njim je i njegovo napajanje od 400W.Cijena za sve-mislim da bi 200 novaca bilo OK.Zainteresirani neka se jave na pm pa im mogu mailat par slika.Razlog zbog kojeg ga se riješavam je TT soprano kojeg mi je djed mraz donjeo s aukcije u hgspotu.
Imam i plavu neonku 30cm pali se preko svog pci bracketa,nije sharkoon,frend ju dobio sa pleksi stranicom pa mi ju poklonio i nju uključujem u komplet.

Dakle cijena -200kn.
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2006 u 12:04
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2006 u 22:02
Ajde dajem ga za 150kn.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.