Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pitanje
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pitanje

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
zoan View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pitanje
    Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2007 u 09:23
    Skinuo sam Hrvatski titl za film The.Kingdom[2007] i ne prikazuje mi ga.
S obzirom da ovo radim prvi put gdje sam pogrjesio?
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2007 u 12:25
malo ćeš morati precizirati u čemu je problem, jer iz ovoda se malo toga može zaključiti. Što si napravio, kako si ga učitao, u kojem programu gledaš?
Malo detaljnije objasni problem ;)
Na vrh
zoan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2007 u 23:48
Stavio sam titlove u folder gdje je film a film gledam u winampu ili windows media playeru.
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2007 u 00:24
Ti programi ne podrzavaju titlove. Skini neki drugi program. Imas ih ko'lko hoces. BS player, viplay, mv2 player, gom player...
Vladika
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2007 u 07:33
moja topla preporuka da si skineš KMPlayer i uživaj u filmu :)
Na vrh
zoan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2007 u 19:51
Rjeseno sa drugim playerom.Hvala.    
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.