Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Muzika
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pitanje za konvertovanje mp3 u avi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pitanje za konvertovanje mp3 u avi

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2007 u 15:05
Originalno postovano od strane arwen arwen piše:

Originalno postovano od strane darije darije piše:

OK, sad ću pogledati...
A jesi li probala da uploaduješ onaj moj isečak, ȍisto probe radi, na jubito?

jesam, ali ne može se uploadati. stalo je na 3% i neće dalje Confused

OK, ali znači krenulo je, to je bitno...codec-i su u redu. Kažem ti, problem kod tvog fajla jeste u (ne)codec-ima kojim je pravljen .avi fajl.... Ništa drugo. Stavi DivX ili XviD (bolje ovaj prvi), pri pravljenju i rešen problem.
Na vrh
arwen View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj arwen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2007 u 15:05

Problem koji ti prijavljuje jubito je zbog codec-a kojim si radila ovaj fajlić(.avi fajl).... tj, zbog necodec-a LOL

Embarrassed a hebemu miša bombaša Embarrassed
i šta sad?
da ti dam svoje podatke da mi ti to uploadaš ili?Tongue
ali ono, onda ćeš mi morati svaki put ti uploadati, lol Big smile
Ljubav je jedini zrak koji sam udisao i osmijeh jedini jezik koji na svijetu razumijem.
Na vrh
arwen View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj arwen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2007 u 15:08

Originalno postovano od strane arwen arwen piše:

OK, sad ću pogledati...
A jesi li probala da uploaduješ onaj moj isečak, ȍisto probe radi, na jubito?

jesam, ali ne može se uploadati. stalo je na 3% i neće dalje Confused

OK, ali znači krenulo je, to je bitno...codec-i su u redu. Kažem ti, problem kod tvog fajla jeste u (ne)codec-ima kojim je pravljen .avi fajl.... Ništa drugo. Stavi DivX ili XviD (bolje ovaj prvi), pri pravljenju i rešen problem.

znači....ne kužim Embarrassed
ponovim cijeli onaj postupak od frm1 samo što dopisujem divx umjesto wav. i avi ili što?Shocked
Ljubav je jedini zrak koji sam udisao i osmijeh jedini jezik koji na svijetu razumijem.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2007 u 15:22
Ups, good damn NO!!!!
Čekaj, ja se baš nisam mnogo udubljivao u vaš proces.... Ti si prvo napravila .avi i spojila ga sa .wav, jel tako?
E sad, kad u poslednjem koraku sa VirtualDub-om ideš na ono Save as..., imaš u donjem desnom delu, pod Video, Video mode i compression, e tu , pod compression moraš da staviš neki codec....
Uglavnom, da ne dužim, evo ti tvoj filmić, odrađen uz pomoć DivX-a, pa ga probaj sad upload-ovati...

DOWNLOAD ARWEN.AVI
Na vrh
arwen View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj arwen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2007 u 15:38
ajd, super, hvala ti. poslat ću ti link preko pm-a jer me sramota da drugi to vide LOL

no, kad si već završio ono što sam ja Embarrassed zapetljala, mogao si staviti i neku drugu (bolju) sliku. LOL
Na vrh
frm1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj frm1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2007 u 19:47
http://rapidshare.com/files/53841920/arwen.avi  - isti fajl, kompresovan u xvid (ffdshow codec-om)
Ako ti treba druga slika (ja sam ovu lupio kao primer :)), okaci negde ili javi na pm da ti dam mail.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2007 u 20:11
Sredili smo frm1. Nego, to ti je za nauk da budeš češće ovde.... LOL. Evo, na kvarno ti dajem link: http://www.youtube.com/watch?v=FePD9lcmqr4
LOL
Na vrh
arwen View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj arwen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2007 u 20:42
ajme, darije, jesi baš morao LOL
žasu
to je moj prvorođenacEmbarrassed
Na vrh
frm1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj frm1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2007 u 00:19
Heh, Darije, bih ja al' kad ne bih radio 5 stvari u isto vreme po ceo dan...
A i nisam ja bas neki narocit filmofil...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2007 u 03:10
Ma šalim se kolega. Kad god dođeš - dobrodošao... Tvoja pomoć uvek dobro dođe...

A što se ti arwen stidiš toliko?????LOL
Na vrh
arwen View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj arwen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2007 u 08:26

Ma šalim se kolega. Kad god dođeš - dobrodošao... Tvoja pomoć uvek dobro dođe...

A što se ti arwen stidiš toliko?????LOL

i ti bi na mom mjestuTongue
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2007 u 02:51
Imam za tebe extra program: Photo Story 3 for Windows.
Jednostavan, brz i pravi male fajlove...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.