Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pirates.of.the.Caribbean.2003.HDTVRip.720p
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pirates.of.the.Caribbean.2003.HDTVRip.720p

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Swiper View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Swiper Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pirates.of.the.Caribbean.2003.HDTVRip.720p
    Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2006 u 17:17
The.Curse.of.the.Black.Pearls.2003.HDTVRip.DTS.x264-WayNe

Ovo je tacan release.
Problem je sto nikako da namestim srpski/hrvatski prevod za ovaj film, sve verzije titlova sto sam nasao na netu sto na ovom sajtu sto na drugima nisu dobre. Sihronizujem prvi i zadnji red titla i prva scena ide dobro prvih 5 minuta a onda pocne da kasni titl uzasno, slicno je i sa zadnjom scenom. Nije mi prvi put da podesavam titl, sredi sam za gomilu filmova ali... Slovenacki titl kao i engleski sam namestio iz prve ali srpski/hrvatski nikako!! Probao sao i scenu po scenu ali prosto je neverovatno kako NON stop bezi titl, probao sam vise puta.
Da li ne neko sredio slucajno za ovu verziju titl ili ako neko ima titl skidat direktno sa dvd-a...?
Primetio sam jos da su sve verzije titlvoa iste, nijedna nema preveden prvi deo filma kada ona mala cura peva i priziva pirate...

Sve u svemu, bio bih zahvalan onom koji bi mi nabavaio titl.
Hvala unapred!

Ažurirao Swiper - 07.Prosinac/Dec.2006 u 17:32
Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2006 u 08:24
kaj ti nije jednostavnije nabavit od nekog dvd i zripat si ga s njega pa nemaš tih problema
Na vrh
Swiper View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Swiper Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2006 u 10:12
Ne znam ko ima.. Ako neko ima bio bih zahvalan da mi posalje :)
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.