Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - photoshop
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

photoshop

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: photoshop
    Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2011 u 21:26
Treba mi mala pomoc, 1 slika da se obrati 3min posla, a ja hvala Bogu nemam blage za ps, jel ima neko ko je voljan da pomogne ;(
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2011 u 00:03
Kad nemas blage veze je 3 min., ali ako bar malo imas te 3 min. cesto postanu 300 min.

Posalji s opisom sta treba, pa videcemo sta se moze.

Ažurirao prijatel-MKD - 18.Travanj/Apr.2011 u 00:03
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2011 u 00:52
E pa nema puno posla, uzeo sam jednu sliku, povecao je na 1280x800 i treba je malo srediti, izostriti,mozda malo kroz neki filter pustiti.... odoh sad na spavanje, pa kad ustanem, uz kafu kacim sliku i bolje cu da objasnim, 
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2011 u 02:06
Mozes i preko pm poslati. Posalji mi original sto imas, ne to sto si ti povecao.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.