Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pesma leda i vatre
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pesma leda i vatre

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pesma leda i vatre
    Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2011 u 13:15
NAJZAD!!!! StarStarStar

U nedelju puštena u etar prva epizoda serije GAME OF THRONES (Igra prestola) rađena po ciklusu romana Georgea R. R. Martina "Pesma leda i vatre". Po mom skromnom mišljenju, romani su bolji od Tolkienovih, možda zato što sam "Gospodara" čitao od srednje škole pa do pre neku godinu bar po jednom godišnje, a Martinovu sagu samo 4 puta do sada... Za ovu sezonu predviđeno 10 epizoda, poslednja izlazi 26. juna. Počeo sam da radim prevod, trebalo je da bude danas gotovo, ali me pretekli, jer sam morao sinoć na preferans... U svakom slučaju, hvala na prevodu prve epizode... Clap
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2011 u 15:20
NAJZAD!!!! StarStarStar

Johhny Q po 100. put međ' titlovcima. yeaaaah...
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2011 u 17:33
Originalno postovano od strane darije darije piše:

NAJZAD!!!! StarStarStar

Johhny Q po 100. put međ' titlovcima. yeaaaah...
Clap
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2011 u 13:19
Originalno postovano od strane Johhny Q Johhny Q piše:

...možda zato što sam "Gospodara" čitao od srednje škole pa do pre neku godinu...

Tako su i film rastegnuli, pogotovo treći dio. LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.