Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Personal Shopper (2016)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Personal Shopper (2016)

Personal Shopper

Personal Shopper (2016)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2016

Žanr:

drama, misterij, triler

Trajanje:

105 min

Režija:

Olivier Assayas

Scenarij:

Olivier Assayas

Glavne uloge:

Dan Belhassen
  >  Cardiologist
Hammou Graïa
  >  Police Officer
Thibault Lacroix
  >  Attachée de presse maison de couture Paris
Anders Danielsen Lie
  >  Erwin
Aurélia Petit
  >  Chanel Press Attache
Kristen Stewart
  >  Maureen Cartwright
Audrey Bonnet
  >  Cassandre
Benjamin Biolay
  >  Victor Hugo
Pascal Rambert
  >  Jérôme
Nora Waldstätten
  >  Kyra
Leo Haidar
  >  Kyra's Lawyer
Lars Eidinger
  >  Ingo
Olivia Ross
  >  Attachée de presse maison de couture Londres
Sigrid Bouaziz
  >  Lara
Ty Olwin
  >  Gary
Calypso Valois
  >  Assistante séance photo
Benoit Peverelli
  >  Photographer
Mickaël Laplack
  >  Hotel Receptionist

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Personal Shopper (2016)
    Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2017 u 22:06
crni60 hvala za prijevod 💓
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2017 u 10:22

Film je ispod proseka. Ne preporucujem za gledanje.

Naivno, nista novo i originalno, gledao sam ga na Festu 2017, gde mu po kvalitetu, apsolutno po mom misljenju nije mesto.

Ocena 5/10
Na vrh
dmr View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dmr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2017 u 18:55
Dobar film. Za ljubitelje Kristen prava poslastica. :)
Na vrh
rijeka00 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rijeka00 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2017 u 19:10
meni film katastrofa,nikakve akcije,nikakvog zapetljaja,glup kraj...moja osjena 5/10!
Na vrh
boron View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj boron Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2017 u 20:35
Cudan film sa jos cudnijim krajem koji ostavlja upitnik i osecaj zbunjenosti.Nije losa tema samo je steta sto je ostao ne dorecen.Generalno, treba ga pogledati bez puno ocekivanja.
Na vrh
marko-svarog View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko-svarog Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2017 u 20:12
Dosadno do zla boga. Mada dobra gluma.
Na vrh
Dakota View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dakota Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2017 u 21:09
Gubitak vremena.
Meni je to izgledalo kao da samo to što su ubacili Kristen Stewart da će ljudi misliti da je film super.
Slažem se s gornjim komentarima da je film dosadan, usporen. Napravljen je artistički a u njemu nema baš nikakve vrijednosti. Iako mi je Kristen draga čini mi se da u svakom filmu glumi sebe a ne ulogu. Uglavnom, waste of time.
Na vrh
Dakota View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dakota Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2017 u 21:12
Možda najbolji review za ovaj film je dao tip na IMDB ispod filma:

I mean, come on.

5/10
Author: Laiath from Texas, USA
21 April 2017

Another movie where Kristen Stewart plays Kristen Stewart. I mean, come on; the gal can't act to save her life and yet everyone seems to be oblivious to the fact. The script is bad. Some lines are downright ridiculous, and the screenwriter seems to have been blind to the thin line between intriguing unanswered questions and plot holes. If you are willing to fill in the gaps with your imagination, though, and you don't mind the excruciatingly slow pace, you may enjoy the movie.

Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2017 u 21:32

Drago mi je, 

Da u mom misljenju nisam usamljen. Obicno me ovde ispljuju , kada sahranim neki americki film.

Komentar, na engleskom je savrseno artikulisan i realan. Pitam se , kako je ovakav sit zavrsio na festu, i u 

sta je gledao selektor, kad ja kao filmski amater gledalac, vidim nabrojane nedostatke.

Nazalost, danas esteticari i kriticari mogu da opravdaju svakakvo sranjeSmile
Na vrh
cfox-sd View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cfox-sd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2017 u 10:24
Prevod odličan. Film BLJAK!
Na vrh
Bojan979 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bojan979 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2017 u 11:57
Nije me zainteresovao.
Na vrh
safronije View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj safronije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2017 u 21:05
Dosadan film.
Na vrh
Platan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Platan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2017 u 18:36
Odustao posle deset minuta.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2017 u 19:07
Platan,

Pametno, film je pravo sranje
Na vrh
jeje cantiq View Drop Down
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2017 u 20:31
Originalno postovano od strane Platan Platan piše:

Odustao posle deset minuta.
Točno sam znala i prije neg si napisao da ti to ne možeš pogledati do kraja (a nemaš ni zašto)  LOL
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2017 u 22:16
  Jel sam ovaj komentar odnosi na mene ili na Platana?
Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2017 u 22:26
Konkretno na platana, aleksa, no film je toliko slab i to se vidi u startu, tak da smo stvarno rijetki mi koji smo ga ispratili do kraja (nismo trebali).

Kirsten OK, lijepa je, ali nisam toliki fan da ću kroz cijeli tupasti film samo gledat njezinu ljepotu Confused

Preporuka za one kojima se film nije svidio - Demonlover iz 2002, po meni najbolji film ovog redatelja.

Ažurirao subrianca - 28.Studeni/Nov.2017 u 22:36
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2017 u 22:35

Sto je najgore, ovo djubre od filma , je bilo prikazano na proslom Festu. Neverovatno!?
Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2017 u 22:36
Kao da je to jedino đubre na Festu  LOL
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2017 u 22:38
Ajd preporuci mi nesto odkaceno, evo ja cu tebi
Kontroll film iz 2003 Madjarski.
https://titlovi.com/titlovi/kontroll-aka-control-12233/
Pozdrav
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.