Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Pelé: Birth of a Legend (2016) |
Odgovori |
Korisnik | |
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior translator Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14914 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 19.Svibanj/May.2016 u 23:09 |
Pelé: Birth of a Legend (2016)
Režija: Jeff Zimbalist, Michael Zimbalist Scenarij: Jeff Zimbalist, Michael Zimbalist Žanr: Biography, Drama, Sport Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 1h 47min Uloge: Vincent D'Onofrio, Rodrigo Santoro, Diego Boneta, Colm Meaney, Kevin de Paula, Seu Jorge Peleov meteorski uspon od sirotinjske četvrti Sao Paola pa do vođenja Brazila u osvajanja Svjetskog prvenstva sa 17 godina je zabilježen u ovoj biografskoj drami. Ažurirao cersei - 20.Svibanj/May.2016 u 20:59 |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14914 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
fala i od mene i moje gore polovice
|
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |