Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam > Smješni i zanimljivi klipovi i slike
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Password za film
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Password za film

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2006 u 19:42

pronašao sam šifru na forumu

samo sam slijedio uputstva i dobio sam šifru

pravila se moraju poštovati

Na vrh
Lenja_Kravitza View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2006 u 02:34

Aj kad vec ovde avetate da vas pitam nesto , koja bena je zatvorila ostale delove foruma , svi su zakljucani,evo nije me bilo 3 nedelje i dodjem vamo , a ovde neko napravio sranje ...

Mr Communist ,ti sigurno znas , gde je klokana ???

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2006 u 02:44
Uh , bog te, pa ti nisi u toku....
Poruka Administratora

Nego, jesi li glasao?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2006 u 10:52
Umobolniku!
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2006 u 16:01
E jebiga , da je admin na vreme kaznjavao budale ,bannovo im proxyje i gasio zero post usere , svega ovog ne bi bilo ....ali sto da se radi ...moji favoriti su klokana i komjunist ... mada je u sustini sve jedno ko ce od ovih starijih usera biti mod , svi su pokazali odredjenu dozu nepristrasnosti i opustenosti ...
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2006 u 16:11
Originalno postovano od strane Lenja_Kravitza Lenja_Kravitza piše:

E jebiga , da je admin na vreme kaznjavao budale ,bannovo im proxyje i gasio zero post usere , svega ovog ne bi bilo

upravo to
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2006 u 05:06

Originalno postovano od strane kl0kan kl0kan piše:

E jebiga , da je admin na vreme kaznjavao budale ,bannovo im proxyje i gasio zero post usere , svega ovog ne bi bilo

upravo to

Opa klokice , opasan avatar ...nisam znao da si ti u fazonu sado-mazo avanturica ,sad imam razlog vise da te pozovem na kavu ...

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2006 u 11:17
To je malen dar od admina, svima se svidio, baš je guba!
Ma nisam u tom fazonu...al uvjek sam za kavu.
Možeš me i posjetit, adress imaš na onom topicu od glasovanja. Be my guest 
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2006 u 01:26

Originalno postovano od strane kl0kan kl0kan piše:

To je malen dar od admina, svima se svidio, baš je guba!
Ma nisam u tom fazonu...al uvjek sam za kavu.
Možeš me i posjetit, adress imaš na onom topicu od glasovanja. Be my guest 

A ja reko da si nagazila admina , pa ispala dobra fotka, odlican ugao

E a za kahvu ne znam , vidim da si postala bolan Hanumca i preselila se u Ba , a ja u Ba ne idem ba kavu piti ... vec godinama sam na ratnoj nozi s'onim turcinom Kuchuk Aganlijom ,pocjero sam mu neke trebe vamo preko Drine , pa se bojim bitice belaja , ili cu bar da okvasim jaja ako zagazim Drinu, a znas li kako je Drina 'ladna u ovo doba godine ...

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2006 u 02:59

A ja reko da si nagazila admina , pa ispala dobra fotka, odlican ugao

I ja mislim da ga je nagazila. Bilo je i vreme.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2006 u 04:46
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Umobolniku!

darije, pređi na mračnu stranu
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,165 sekundi.