Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Pasjača (2025) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
beogradski ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Status: Offline Points: 53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2025 u 12:22 |
Nisam bio fan serije Twin Peaks. Cak sta vise nisam je ni pratio. Kreator te serije je hteo, zeleo da napravi nesto cudno a cini mi se koliko mogu da se setim da nije da nije bila konfuzna, zeleli su da izgleda misteriozna a zapravo je ako me secanje ne vara da i nije bila bas povezana i na neki nacin i konfuzna. Ali u to vreme to je bilo nesto kao new i pojavila se ekipa nkih glumaca i pre svega glumica, koje nisu napravile neke karijere kao na primer Sherylin Feen, Lara Flyyn Boyle ili Madchen Amick, koja mi se priznajem u to vreme i svidjala na neki nacin. A sto se tice ovih ''nasih'', ex yu projekata, mislim da necu gledati ni Kalkanske krugove niti Crnu Svadbu ali pogledacu trejlere pa odluciti. A za seriju Pasjaca cu videti, tj. odluciti. Mada kao sto napisah, nisam glup nego mislim da kreatoro zele da naprave nesto cudno kao pokojni David Lynch a to ne bude nista art /umetnicko/, nego sse zapravo unerede ) Ali videcemo od ova tri ex yu projekta cemu cu dati sansu i da li cu nekoj od serija dati sansu. Na primer, u manjku i nedostatku materijala, trenutno gledam Ubice Mog Oca sezonu 5 a imam i sesticu. Za tu seriju sam se vratio nakon sto sam nakon neke sezone navodno bio odustao. Inace, ja bio skidao i sezonu 4 a mislim da sam je inace vec gledao, nisam siguran ali mislim. I tako, vratih se ja i ovim prostorima ex yu da im barem dajem sansu )
|
|
![]() |
|
dejan-axa-aksentijev ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 28.Studeni/Nov.2014 Lokacija: Belgrade, Serbia Status: Offline Points: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Za popunjavanje inače prazne programske šeme, Superstar kanal je napravio ovu inače dosadnu, nevezanu i amatersku seriju.
Tipičan primer kako od dobrih, dokazanih glumaca možete napraviti amatere.
Scenario je nevezan, za dugim, bespotrebnim scenama. Često deluje kao da se scene formiraju spontano, šta prvo kreatoru padne na pamet.
Naravno da će biti 35 epizoda kad svaka traje po 15-ak minuta nevezane i dosadne priče sa scenama oduženim, a nevezanim za radnju!
Dosadno do bola, amaterizam!
Ako imate pametnija posla, ne gubite vreme ovom serijom!
|
|
![]() |
|
OMMER_KES ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 28.Veljaca/Feb.2025 Status: Offline Points: 0 |
Čisti amaterizam.......produkcije gotovo da i nema (na nivou TV prioga)......nabrajanje bez svrhe........
|
|
![]() |
|
Mizi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 1700 |
Zabranio bih Kalkanske krugove, Crnu svadbu i ovo smeće da se emituje.
Širenje satanizma neće i ne sme proći! |
|
![]() |
|
jojo385 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2018 Status: Offline Points: 180 |
Mizi na braniku domovine,stop MAG,LGTB, Vudu, I ostalo sranje.....😍 |
|
![]() |
|
kjovo ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1063 |
Mizija za precednika
|
|
![]() |
|
dzonny.master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader ![]() Pridružen: 14.Kolovoz/Aug.2012 Lokacija: Смедерево Status: Offline Points: 5 |
Upoređivanje sa Tvin Piksom ?? Ne znam kome padaju ovako sulude ideje na pamet. Taj definitivno ništa ne zna o filmu.
Ova serija je potpuno prazna, gluma osrednja, neki su se snašli, većina ne, deca očajno loše (ali ajde deca su opet deca)... Serija je pre svega spora, veoma veoma spora. Odgledao sam onih prvih 12 epizoda i počeo 13-tu. Iako ne znam odakle mi strpljenja. Da me neko pita šta sam gledao, pojma nemam.... Kelti su kao narod imali veliku istorijsku zaostavštinu i puno toga za proučavanje iz njihove kulture i običaja. Tvorac je očigledno pročitao neki pasus ili feljton o keltima i nešto ga je inspirisalo da nas ovako zabavlja....
A što se Tvin Piksa tiče:
Tvin Piks je jedna od najboljih serija svih vremena koja je ikada izašla. Pa je čak i ona ostala uslovno rečeno "nedovršena" jer 1992/93 godine nije odobren budžet za tadašnju treću i poslednju sezonu koja je trebala da razreši celu misteriju tog grada i vrati pravu Loru Palmer zaglavljenu u Crnoj Kolibi.
25 godina kasnije Linč je "isilovao" tu treću sezonu posle toliko godina, potpuno nepotrebnu i doveo nas gledaoce do ludila....
A ovi naši da nas ovime dokusure do kraja. I još kažu domaći Tvin Piks. Stvarno smešno.
|
|
![]() |
|
ar8c ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 06.Kolovoz/Aug.2013 Status: Offline Points: 704 |
Sa napisanim se slažem od reči do reči, 1000% |
|
![]() |
|
kjovo ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1063 |
U potpunosti
|
|
![]() |
|
navi7 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 24.Sijecanj/Jan.2025 Status: Offline Points: 1 |
|
|
![]() |
|
Mizi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 1700 |
Visoko, daleko.
LEBDI ![]() |
|
![]() |
|
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 66030 |
Pa jbg Mizi, kakav sada još satanizam i renesansa na svu već muku 😂😂
Skontaće te poneko ozbiljno, ako to već i nije cilj 😂😂 Neću svakako da se mešam ionako, ali čime čovek ma i kao sprdnjom da se nadoveže, hajde nevezano za to vređanje, nego stvarno ne znam na koju jbt stranu okrenuti priču 😂😂, ima i to šarma i blesavosti, vučeš mi na Andy Kaufmana katkada, no opet je drugačija malo ovo pozornica 😂😂 |
|
![]() |
|
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 66030 |
da je neku mrvu ozbiljnije a opet istovremeno još i luđe, pa još i kao Hunter S Thompson 😂😂 ne znam ko ke sličan u Srba doduše, ne pratim jbg ali razumeš me 🙂
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |