Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Parker (2013)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Parker (2013)

Parker

Parker (2013)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Parker

Godina:

2013

Žanr:

kriminalistički, akcija, ljubavni, triler

Trajanje:

118 min

Režija:

Taylor Hackford

Scenarij:

John J. McLaughlin
, Donald E. Westlake

Glavne uloge:

Jennifer Lopez
  >  Leslie Rodgers
Nick Nolte
  >  Hurley
Clifton Collins Jr.
  >  Ross
Michael Chiklis
  >  Melander
Jason Statham
  >  Parker
Kirk Baltz
  >  Bobby Hardwicke
Daniel Bernhardt
  >  Kroll
Bobby Cannavale
  >  Jake Fernandez
Carlos Carrasco
  >  Norte
Rio Hackford
  >  Oliver
Patti LuPone
  >  Ascension
Wendell Pierce
  >  Carlson
Sala Baker
  >  Ernesto
Emma Booth
  >  Claire
Jon Eyez
  >  Jack
Micah Hauptman
  >  August Hardwicke
Billy Slaughter
  >  Ohio State Fair Security Guard Ben
Carl J. Walker
  >  Ohio State Fair Accounts Manager (as Carl Walker)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Parker (2013)
    Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2012 u 11:05

Američki akcijski krimi triler od poznatog i nagrađivanog producenta i redatelja Taylora Hackforda, inače potpisnika filmova An Officer and a GentlemanDolores ClaiborneThe Devil's AdvocateProof of LifeAgainst All Odds itd. Film se bazire na istoimenoj knjizi  Donald E. Westlake, a scenarij potpisuje John J. McLaughlin, inače scenarist filmova Black Swan i Man of the House , ali i nadolazećeg filma Hitchcock. U filmu se pojavljuje puno poznatih glumaca, a u glavnoj ulozi je akcijska zvijezda Jason Statham, dok su pored njega Nick NolteJennifer LopezDaniel BernhardtPatti LuPoneMichael Chiklis,  Clifton Collins Jr.Emma BoothCarlos Carrasco i mnogi drugi. Producenti filma su: Sidney KimmelLes AlexanderStratton Leopold i Steve Chasman, koji je i inače producirao filmove u kojima se pojavljivao Statham. Spomenuo bi još da se iza vizualnih i specijalnih efekata pojavljuju majstori svog zanata:Yves De Bono (special effects supervisor) i Dottie Starling (visual effects supervisor). Budžet filma iznosi 30 milijuna dolara. Američka kino premijera je zakazana za 23 siječanj 2013.

RADNJA

Radnja se vrti oko Parkera (Jason Statham), profesionalnog lopova koji živi po određenom kodeksu časti, odlučivši da nikada neće krasti od onih koji nemaju.  Situacija se jednog dana zakomplicira kada ga u posljednjoj pljački prevare njegovi partneri i ostave ga da umre. No, on  uspije preživjeti i traži pomoć od svoje bivše bande u Floridi, gdje živi i agentica nekretninama Leslie,od koje također  treba pomoć.

Na vrh
mega games View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mega games Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2012 u 17:26
Evo i titlovanog trejlera za film Parker

Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2013 u 11:28

Prevod najavio kolega Bambula Clap

P.S Uz napomenu za malo strpljenja dok se pojavi kvalitetniji snimak Wink

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2013 u 07:37

Bambula hvala za prevod ruza

Titl mozete preuzeti OVDJE

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2013 u 09:21
Ovde imam opet obrnuto od drugih. Ovaj film je drugima bio dobar, a meni spor i u kategoriji "e, je***, to je već previše".

Volim ja Statama, to je bez daljnjeg i uživam gledajući ga (long liv d površnostLOL). Na samom početku kad otvara gepek sledio je komentar "Opet on sa gepekom i aktovkama" LOL Ali, malo mi je njegov oporavak od svih rana uništio ugođaj koji bih inače imala. Mislim, baš, baš su preterali. Ono ne bi ni Brus Vilis izdržao LOL a svi znamo da je on po tom pitanju broj 1 LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
ghostwheel View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2013 u 09:37
Meni se ovo dopalo pre svega jer sam posle dužeg vremena pogledao film sa Stathamom, a ne Stathamov film. 
Come on, you apes. You want to live forever?
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2013 u 09:51
Mislim da te ne pratim, pošto je meni on više nego dominirao ovim filmom.
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2013 u 09:58
boze moj.. i ovo si gledalaLOLLOLLOL.. tocno cu se pocet druzit s bademom i ostalim umnim gledateljima  .. umjesto s  tobomLOLLOLLOL
Na vrh
ghostwheel View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2013 u 10:07
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Jeste, samo što je uloga tako pisana da funkcioniše i bez Stathamove pojave. Parker je heist film gde je pljačka u centru radnje, a ne glavni lik; ne nosi glavni glumac film već događaji. Statham je podređen filmu, tj. nije uloga pisana za njega već se on uklapao u ulogu. Npr. jasna je razlika u postavci između Parkera i bilo kojeg recentnog Stathamovog filma. 
Come on, you apes. You want to live forever?
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2013 u 10:53
Vidiš, na mene njegova pojava deluje tako da on uvek dominira svim, pa ne doživljavam pljačku okosnicom već njegov lik i deloLOL. I ovde ne mislim na izgled, već baš na pojavu. No, ti si svakako objektivniji gledalac od mene i na to dobijaš bod više, pa si verovatno ti u pravu LOL

Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

btocno cu se pocet druzit s bademom i ostalim umnim gledateljima  .. umjesto s  tobomLOLLOLLOL

Kad bi te neko sem mene hteo Tongue
LOL

Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2013 u 10:56
Originalno postovano od strane ghostwheel ghostwheel piše:

Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Jeste, samo što je uloga tako pisana da funkcioniše i bez Stathamove pojave. Parker je heist film gde je pljačka u centru radnje, a ne glavni lik; ne nosi glavni glumac film već događaji. Statham je podređen filmu, tj. nije uloga pisana za njega već se on uklapao u ulogu. Npr. jasna je razlika u postavci između Parkera i bilo kojeg recentnog Stathamovog filma. 

100% tačno! I jako lepo formulisanoClap (ulizica)
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2013 u 22:19
Ovde je premasio i Jack Bauera u ranjavanju, jos samo nije bio ozracen(dok je Bauer i to preziveoLOL) , ali sasvim solidan, zabavan filmBig smile
 Bojana, kakav Bruce, Jack je jaci i od njegaLOL

Chiklis mi je takodje odlican glumac, pratim ga jos od Shield gde je bio detektiv, pa onda u seriju Vegas gde je kriminalac/vlasnik kazina, pa evo i u novim filmovima Pawn gde je lopov kao i ovde u Parker i td, svuda odradi posao kako treba.
Na vrh
sead-pasic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sead-pasic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2017 u 08:40
može se gledati, ima dosta nedosljednosti ali i noir pozicije. Ništa posebno
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,383 sekundi.