| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Parinda (1989) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Parinda (1989)Objavljeno: 19.Svibanj/May.2015 u 15:20 |
![]() Parinda (1989) ![]() Žanr: Akcija, Krimi, Drama, Romansa Režija: Vidhu Vinod Chopra Scenario: Vidhu Vinod Chopra, Imtiaz Hussain, Shivkumar Subramaniam Trajanje: 154 min. Jezik: Hindi Jackie Shroff ... Kišen Anil Kapoor ... Karan Nana Patekar ... Ana Tom Alter ... Musa Anupam Kher ... Inspektor Prakaš Kamal Chopra ... Rama Suresh Oberoi ... Abdul Kan Karan se vraća iz Amerike u Indiju. Sastaje se sa svojim najboljim prijateljem iz detinjstva inspektorom Prakašem, koga ubijaju banditi. Karan odlučuje da se osveti ubicama. Saznaje da je njegov brat Kišen u njihovoj bandi. On joj se pridružuje - Aninoj bandi, ali zapravo radi za konkurentsku - Musinu bandu i polako uklanja jednog po jednog bandita. A onda se dešava nešto veoma tužno... Prevod je uradio: NikolaJe ![]() Ažurirao NikolaJe - 22.Svibanj/May.2015 u 12:55 |
|
![]() |
|
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Svibanj/May.2015 u 18:19 |
|
Lična ocena 8.
Film je na trenutke za 10+, ali ima mnogo grešaka koje se ne prave u novijim indijskim filmovima i previše je detinjast... ![]() |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Svibanj/May.2015 u 21:45 |
|
NikolaJe hvala za prevod ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |