Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Paren s nashego kladbischa Aka The Guy from Our Cemetery (2015) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Kneginja ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of ![]() ![]() Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2016 u 01:59 |
Paren s nashego kladbischa Aka The Guy from Our Cemetery (2015) ![]() Režija: Anton Chizhikov, Ilya Chizhikov Scenarij: Vladimir Seryshev Žanr: Komedija, Misterij, Triler Jezik: Ruski Država: Rusija Trajanje: 84 min Aleksandr Pal ... Kolya Aleksandr Ilin ... Uncle Vasya Kristina Kazinskaya ... Irina Nodar Dzhanelidze ... Swarthy investigator Evgeniy Volotskiy ... Blond investigator 'Dečko s našeg groblja' je komedija sa elementima mistirije. Nikolaj je mladić koji dolazi iz provincije u Moskvu na posao koji mu je "sredio" rođak Vasja. Ali posao čuvara obavljaće negde na dalekoj periferiji Moskve, na groblju oko koga i danju i noću vršljaju razni neobični likovi... Prevod je najavio i tekst za temu uradio: carnojevic |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kneginja ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of ![]() ![]() Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |