| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Paradise Lost: The Child Murders at Robin Hood Hills (1996) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Paradise Lost: The Child Murders at Robin Hood Hills (1996)Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2009 u 16:11 |
|
Paradise Lost: The Child Murders at Robin Hood Hills (1996)
http://www.imdb.com/title/tt0117293/ Rezija: Joe Berlinger, Bruce Sinofsky Film ima i nastavak snimljen nekoliko godina kasnije pod imenom Prevod Forum Filmovi: http://www.divx-titlovi.com/hr-hr/divx-subtitles/search-subtitles.aspx?pageindex=1&keyword=The%20Child%20Murders%20at%20Robin%20Hood%20Hills&language=&orderby=4&sortby=1
|
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2009 u 19:05 |
|
Gledao oba dokumentarca, odlični su
|
|
![]() |
|
lager-zu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 27.Prosinac/Dec.2012 Lokacija: Zupanja Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2012 u 20:52 |
|
E ljudi poze pomoc!? Naso seriju na netu s 2CD al neide ovaj prevod za to :( A koliko sam vidio ima i neke 3 verzije po 1cd naso druga 2 dijela i sve sljaka al prvi nemogu naci nikako s 2cd i da sljaka prijevod! plz help! |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |