Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Pane e tulipani (2000) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Vilin ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 984 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2019 u 14:32 |
Odlična priča o ženi koja je zapostavljena u svojoj porodici, a ima toliko kvaliteta u njoj. Kada se malo slučajem, malo namerom nađe u novoj sredini koja prepoznaje i ceni njene kvalitete, ona se prepušta novom životu, a ljude oko sebe čini srećnijim i boljim. Ipak, ona je porodična žena i vuče je nazad briga, pre svega za sinove. Šta će nadjačati i da li je moguć kompromis? Sjajna gluma i odlično iznijansirani likovi, predivni kadrovi Venecije ...
|
|
![]() |
|
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 66715 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ima svog šarma, pre svega u Liciji Maglietti, koja mi je slatka taman negde između Ashley Judd i Annette Benning, dok sama priča o odbegloj domaćici koja da kažemo odmara u Veneciji, uz nova poznanstva, sa povremeno toplim, ljudskim tonom, češće u kakvoj meni dalekoj komediji, nije uspevala da me drži preterano zainteresovanog, čak ni kao eto razglednica Venecije. Nije tu išta loše, nužno, koliko prosto nije moj tip filma.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |