Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Pane e cioccolata Aka Bread and Chocolate (1974) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
kadetoni ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Moderator ![]() ![]() Pinki Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2014 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 11914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 06.Svibanj/May.2016 u 23:23 |
Pane e cioccolata Aka Bread and Chocolate (1974)
![]() žanr : komedija, drama trajanje : 100. min. zemlja : Italija jezik : italijanski, nemacki, engleski, grcki ... režija : Franco Brusati uloge : Nino Manfredi, Anna Karina, Paolo Turco | Junak priče je Nino, italijanski gastarbajter u Švajcarskoj gde pokušava da pronađe sreću. Radi kao konobar u otmenom restoranu, iako nije vičan tom poslu, trudi se i dovitljivošću rešava trenutne probleme. Sve se zakomplikuje kad izgubi posao i boravišna viza istekne, a onda i porodica ima problem. Ne predaje se, odlučuje na svaki način postati deo švajcarskog društva i upada u niz komičnih situacija sa ukusom gorčine. |
|
![]() |
|
kadetoni ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator ![]() ![]() Pinki Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2014 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 11914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Odavno nisam gledao neki film da sam se toliko oduševio. Pun pogodak!
Ovo nije neka plitka komedija sa par izlizanih fazona, već prava višeslojna priča koja ostavlja traga i izaziva emocije. Pored niza komičnih situacija, naročito upečatljive su mi četiri scene, zamišljeni razgovor sa porodicom, zabava u baraci, život u kokošinjcu i gledanje fudbalske utakmice na tv. Veličanstveno, moćno! Najiskrenija preporuka!
|
|
![]() |
|
aleksayu ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1057 |
E setih se moje mladosti. Gledao sam ovo kad sam imao 14 godina na drzavnoj televiziji koja je tada ima samo dva programa previ i drugi. Sad imam 61. Bice zanimljivo pogledati ovaj svajcarski film posle tolikjo godina.
|
|
![]() |
|
aleksayu ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1057 |
Odgovara i za verziju Pane.E.Cioccolata.1974.BDRip.720p.x264.HD4ME
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |