Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pamela Anderson uzvraća udarac (05.01.2025.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pamela Anderson uzvraća udarac (05.01.2025.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pamela Anderson uzvraća udarac (05.01.2025.)
    Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2025 u 12:49
Trejler je ok. A i tema možda kao što smo videli istrošenog Mickey Rorke a u filmu Wrester možda tako i Pamela Anderson bude kao The Last Showgirl. Mada moram priznati, hrabro od režisera da je od svih mogućih glumica odabrao baš Pamelu Anderson za koju zaista svi znamo da je nikakva glumica. A još jedan hrabar potez je da je u ovom projektu takođe i Dave bautista, koji je ipak za akcione filmove. Film ću gledati, ali da li će dvoje pomenutih glumaca to moći da izguraju, preguraju,, e to zaista ne znam. Pogotovu Pamela Anderson. Sećam je se iz serije Baywatch i dok su se mnogi bukvalno palili na nju, nikad nije bila moj tip, čak šta više bila mi je i antipatična, da ne kažem odvratna. Setih se da je Prljavi Inspektor Blaža imao čak šesmu o njoj i u toj pesmi se spominje i Tommy Lee i setih se Heavy metal grupe Motley Crue, a slušao sam ja taj žanr muzike ali mi nisi bili oni nešto. I da napomenem, videćemo kako će se snaći Dave Bautista u ovom projektu. Nadam se da će biti barem gledljivo. Unapred, od Pamele i ne očekujem nešto jer ipak ona i gluma....
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.