Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - PAL/NTSC fps
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

PAL/NTSC fps

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
azrijel View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj azrijel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: PAL/NTSC fps
    Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2006 u 14:32

Zanimame dali netko zna zašto ovdje nepiše koliko titl koji je zakačen tu ima fps kao na podnatpisima

Hvala

Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2006 u 15:38
jer nije potrebno
traži se seedbox sve na pm
sharkri@gmail.com
Na vrh
azrijel View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj azrijel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2006 u 17:31

ok možda nije potrebno oneme tko zna, ali ja nažalost još neznam jer neke titlove kad stavim na dvd koji sam skinuo sa interneta rade a neki ne rade tako da sam saznao da je problem u fps-u ali da bi ga stavio na frame od pal-a ili ntsc-a trebao bih znati koliki je oreginal fps od titla koji sam ovdje skinuo... jesam li u krivu

HVALA UNAPRIJED  

Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2006 u 17:49
ma imaš nekih forada saznaš fps ..uglavnom neko računjanje frejma u nekom intervalu..ne bi znao točno..a inače skoro sve titlove8većinu) koji su ovdje imaš i na podnapisima tako da ne vidim veliki problem
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.