| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Page Eight (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
ELLA090280
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 26.Kolovoz/Aug.2011 Lokacija: Smisao zivota . Status: Offline Points: 513 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Page Eight (2011)Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2011 u 21:19 |
|
Page Eight (2011) http://www.imdb.com/title/tt1797469/ Režija: David Hare Scenarij :David Hare Žanr: triler Država: UK Jezik :Engleski Trajanje:100 min Bill Nighy...Johnny Worricker Tom Hughes...Ralph Wilson Michael Gambon...Benedict Baron Judy Davis...Jill Tankard Rakhee Thakrar...Muna Hammami Saskia Reeves...Anthea Catcheside Ewen Bremner...Rollo Maverley Richard Lintern...Max Vallance Holly Aird...Anna Hervé Andrew Cleaver...Brian Lord Kate Burdette...Allegra Betts Ralph Fiennes...Alec Beasley Johnny Worricker već dugo radi za britansku službu sigurnosti (MI5),koja se brine za nacionalnu bezbednost protiv špijunaže i terorizma.Njegov šef,ujedno i njegov najbolji prijatelj Benedict,iznenada umire ostavljajući iza sebe misteriozni dosije,koje mogu da ugroze cijelu organizaciju. Priča se u stvari odvija u 2 smjera;upoznavanje susjede Nancy Pierpan (Rachel Weisz) koja je politička aktivistkinja,i sa kojom počinje da uspostavlja komunikaciju i njegov komplikovani lični život zbog sklonosti da nikom ne vjeruje,s druge strane na poslu sef Johnny-a dobija misterozan dosije i na stranici osam isčitava rečenicu,napisanu od strane nepoznatog izvora,da su podaci koje je dobio iznuđeni od Amerikanaca mučenjem,i da je namjera bila da se misteriozni dosije sakrije od sigurnosne službe.Tada Benedict dobija srčani udar. Ralph Fiennes glumi zlokobnog premijera. Snimljen u Londonu i Cambridgeu, u produkciji BBC,'Page Eight' je suvremeni britanski špijunski film koji se bavi obavještajnim pitanjima i moralnim dilemama svojstvenim novom stoljeću. Prevod najavio Bambula Ažurirao ELLA090280 - 02.Rujan/Sep.2011 u 23:13 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2011 u 18:31 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2011 u 19:19 |
|
Britanci snimaju odlične trilere, pa tako ni ovaj nije omanuo... Jako inteligenti dijalozi i odlična glumačka postava čine film izuzetno "gledljivim"... Iako ga neki mogu smatrati dosadnim i usporenim, kvalitetni dijalozi su razlog zbog koga pravi ljubitelji trilera treba da odgledaju ovaj film... Od mene preporuka...
|
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Black Raven
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1622 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2018 u 01:42 |
|
Prvi od tri dela.Odličan politički triler . Ocena 7,5/10
|
|
![]() |
|
plazov
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2018 u 20:49 |
|
Odlican politicki triler i veoma realistican. Vredi pogledati. Ja sam ga vec gledao dvaput.
|
|
![]() |
|
Vilin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 1084 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2020 u 08:24 |
|
Odličan primer kako se može napraviti odličan špijunski triler bez ispaljenog metka, bez ijedne tuče i bez ijedne jurnjave kolima.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |