Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Oz (1997)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Oz (1997)

Oz

Oz (1997)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Oz

Godina:

1997

Žanr:

drama, kriminalistički, ljubavni, triler

Trajanje:

60 min

Autor:

Tom Fontana

Glavne uloge:

Ernie Hudson
  >  Warden Leo Glynn
J.K. Simmons
  >  Vern Schillinger
Lee Tergesen
  >  Tobias Beecher
Dean Winters
  >  Ryan O'Reily
Harold Perrineau
  >  Augustus Hill
Terry Kinney
  >  Tim McManus
Rita Moreno
  >  Sister Peter Marie Reimondo
Eamonn Walker
  >  Kareem Said
Kirk Acevedo
  >  Miguel Alvarez
George Morfogen
  >  Bob Rebadow
Adewale Akinnuoye-Agbaje
  >  Simon Adebisi
Christopher Meloni
  >  Chris Keller
Zeljko Ivanek
  >  Governor James Devlin
Edie Falco
  >  Officer Diane Whittlesey
Betty Buckley
  >  Suzanne Fitzgerald

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Oz (1997)
    Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2010 u 11:35
Oz
(1997-2003)

IMDb:
http://www.imdb.com/title/tt0118421/

TV serija:
6 sezona
56 epizoda

Autor:
Tom Fontana

Oz je jednosatna dramska serija od šest sezona američke televizijske kuće HBO. U SAD-u je emitirana od 1997. do 2003. godine; na HRT 2 je emitiranje počelo 7. veljače 2005., a posljednja epizoda serije je prikazana 17. svibnja

Oz je skraćeni naziv za Oswald State Correctional Facility (Državnu kaznionicu 4. stupnja Oswald), strogi zatvor smješten negdje u SAD-u, vjerojatno na istočnoj obali. Većina radnje se odvija u tzv. Smaragdnom gradu (Emerald City, Em City), eksperimentalnoj zatvorskoj jedinici gdje se pokušava rehabilitirati zatvorenike. No, i Smaragdni grad je mjesto brojnih sukoba i zločina. Česti elementi serije su psovke, konzumiranje droge, nasilje, ubojstva, muška golotinja,homoseksualnost, silovanje, etnički i vjerski konflikti.

Oz zaobilazi bilo kakav lagan odgovor na podrijetlo nasilja i kriminala. Čak i najgori osuđenici pokazuju trenutke humanosti, dok s druge strane neki poprilično "normalni" zatvorenici počine grozna zvjerstva. Jedno od stajališta Oza je da zatvorenici ne mogu biti potpuno rehabilitirani, kada je pravni sustav korumpiran. Također realno prikazuje prava zatvorenika u zatvoru, za koje je naglo poraslo zanimanje tijekom 90-ih godina. Isto tako prikazuje glavne nedostatke smrtne kazne, kojoj podliježu mnogi zatvorenici.

Prijevode za ovu seriju možete preuzeti OVDJE. Thumbs Up

Ažurirao kadetoni - 06.Sijecanj/Jan.2023 u 20:07
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2010 u 12:33
jedna od najboljih serija..Smile.
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2010 u 14:35
Ma odlična serija, slažem se, jedna od najboljih. respekt
Namjeravam ubrzo skinuti sve sezone i ponovno sve pogledati kada ulovim vremena.

Čudi me samo i šteta da nema prijevoda za sve epizode, ali vjerujem da će biti. Tongue
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2010 u 17:51
Pa uhvati se prevođenja... Nemoj samo motati!

I slažem se, serija je i više nego fenomenalna...

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2010 u 18:07
Pored svega trenutno još i to? Rado, ali ne stignem. Disapprove
Ali ti bi mogao... drugari LOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2010 u 18:12
Aha, evo sve trčim... Taman ću onda izgubit svaki dodir sa životom i roditelji će me htjeti poslat u ludnicu, zapalit mi komp i ne dati mi da ga koristim idućih 25 godina, ako se uhvatim još jedne serije... LOLLOLLOLLOLLOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2011 u 00:41
Zavrsio sa gledanjem, pa sta da kazem!? imdb ocena 9,2 to je dovoljno... samo  je zadnja epizoda losa, ali ajd... preporuka.
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Na vrh
0a-verica-popov View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj 0a-verica-popov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2017 u 07:03
Pocela sam da gledam,suvise mi je brutalno,ne znam da li cu moci dalje
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2017 u 20:45
Sjajnih prvih nekoliko sezona, poslednja meni negledljiva ali je obeležila bitan period u revoluciji televizije, hodajući po oštrici brijača, često je prelazeći, ostaće voljena (meni).
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2021 u 20:24
Meni je samo poslednja sezona losa, ostale su mi odlicne, i jedino me nervira do bola lik Vern Schillinger.Gledao sam ponovo Homicide: Life on the Street, i mislio da ponovo pogledam i podsetim se Oz-a ako mi obaveze i slobodno vreme dozvole. Ko nije gledao preporuka.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 16:13
Ovu seriju su emitovali na nekoj od televizija sa nacionalnom frekvencijon pre skoro 20 godina, i od tada je nisu reprizirali, šteta.
Mnoge serije su ne znam iz kojih razloga zapostavljene, jednom se emitovale ili se nikada nisu prikazivale.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2024 u 19:51
Ako može neko od uvaženih članova da mi pošalje na pp odakle da skinem webrip svih sezona, unapred zahvalan sam.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.