Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Oz (1997) |
Odgovori |
Korisnik | |
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2010 u 11:35 |
Oz (1997-2003) IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0118421/ TV serija: 6 sezona 56 epizoda Autor: Tom Fontana Oz je jednosatna dramska serija od šest sezona američke televizijske kuće HBO. U SAD-u je emitirana od 1997. do 2003. godine; na HRT 2 je emitiranje počelo 7. veljače 2005., a posljednja epizoda serije je prikazana 17. svibnja Oz je skraćeni naziv za Oswald State Correctional Facility (Državnu kaznionicu 4. stupnja Oswald), strogi zatvor smješten negdje u SAD-u, vjerojatno na istočnoj obali. Većina radnje se odvija u tzv. Smaragdnom gradu (Emerald City, Em City), eksperimentalnoj zatvorskoj jedinici gdje se pokušava rehabilitirati zatvorenike. No, i Smaragdni grad je mjesto brojnih sukoba i zločina. Česti elementi serije su psovke, konzumiranje droge, nasilje, ubojstva, muška golotinja,homoseksualnost, silovanje, etnički i vjerski konflikti. Oz zaobilazi bilo kakav lagan odgovor na podrijetlo nasilja i kriminala. Čak i najgori osuđenici pokazuju trenutke humanosti, dok s druge strane neki poprilično "normalni" zatvorenici počine grozna zvjerstva. Jedno od stajališta Oza je da zatvorenici ne mogu biti potpuno rehabilitirani, kada je pravni sustav korumpiran. Također realno prikazuje prava zatvorenika u zatvoru, za koje je naglo poraslo zanimanje tijekom 90-ih godina. Isto tako prikazuje glavne nedostatke smrtne kazne, kojoj podliježu mnogi zatvorenici. Prijevode za ovu seriju možete preuzeti OVDJE. Ažurirao kadetoni - 06.Sijecanj/Jan.2023 u 20:07 |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
jedna od najboljih serija...
|
|
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ma odlična serija, slažem se, jedna od najboljih.
Namjeravam ubrzo skinuti sve sezone i ponovno sve pogledati kada ulovim vremena. Čudi me samo i šteta da nema prijevoda za sve epizode, ali vjerujem da će biti. |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19360 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Pa uhvati se prevođenja... Nemoj samo motati!
I slažem se, serija je i više nego fenomenalna... |
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Pored svega trenutno još i to? Rado, ali ne stignem.
Ali ti bi mogao... |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19360 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Aha, evo sve trčim... Taman ću onda izgubit svaki dodir sa životom i roditelji će me htjeti poslat u ludnicu, zapalit mi komp i ne dati mi da ga koristim idućih 25 godina, ako se uhvatim još jedne serije...
|
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Nedođija BB Status: Offline Points: 3300 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Zavrsio sa gledanjem, pa sta da kazem!? imdb ocena 9,2 to je dovoljno... samo je zadnja epizoda losa, ali ajd... preporuka.
|
|
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
|
|
0a-verica-popov
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2014 Lokacija: Zrenjanin Status: Offline Points: 14 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Pocela sam da gledam,suvise mi je brutalno,ne znam da li cu moci dalje
|
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 58030 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Sjajnih prvih nekoliko sezona, poslednja meni negledljiva ali je obeležila bitan period u revoluciji televizije, hodajući po oštrici brijača, često je prelazeći, ostaće voljena (meni).
|
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 8866 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Meni je samo poslednja sezona losa, ostale su mi odlicne, i jedino me nervira do bola lik Vern Schillinger.Gledao sam ponovo Homicide: Life on the Street, i mislio da ponovo pogledam i podsetim se Oz-a ako mi obaveze i slobodno vreme dozvole. Ko nije gledao preporuka.
|
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 1487 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ovu seriju su emitovali na nekoj od televizija sa nacionalnom frekvencijon pre skoro 20 godina, i od tada je nisu reprizirali, šteta.
Mnoge serije su ne znam iz kojih razloga zapostavljene, jednom se emitovale ili se nikada nisu prikazivale. |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 1487 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ako može neko od uvaženih članova da mi pošalje na pp odakle da skinem webrip svih sezona, unapred zahvalan sam.
|
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |