| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Oyû-sama Aka Miss Oyu (1951) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Oyû-sama Aka Miss Oyu (1951)Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2013 u 22:28 |
|
Oyû-sama (1951) * Miss Oyu * ![]() IMDb Režija: Kenji Mizoguchi Scenarij: Yoshikata Yoda, prema romanu Jun'ichirô Tanizakija Žanr: Drama Jezik: Japanski Država: Japan Trajanje: 94 min Kinuyo Tanaka ... Oyû Kayukawa Nobuko Otowa ... Shizu Yuji Hori ... Shinnosuke Seribashi Kiyoko Hirai ... Osumi Reiko Kongo ... Otsugi Kayukawa Eijirô Yanagi ... Eitaro Eitarô Shindô ... Kusaemon Kanae Kobayashi ... Nanny Privlačna Oyû Kayukawa (K. Tanaka) senzibilna je mlada žena koja je već prije svog 21. rođendana postala udovica. Živeći u skladu s tradicijom, Oyû zna da se više ne smije udavati, već da se mora u potpunosti posvetiti podizanju i odgoju svog sina, koji će jednog dana postati glava obitelji. Oyû živi sa svojom mlađom sestrom Shizu (N. Otowa), romantičnom djevojkom s kojom bi se u potrazi za odgovarajućom suprugom trebao oženiti markantni Shinnosuke Seribashi (Y. Hori). No kad Shinnosuke pri posjetu Shizu ugleda Oyû, među njima se rode obostrana naklonost i ljubav na prvi pogled. Shvativši da su se njezina sestra i zaručnik snažno zaljubili, Shizu se požrtvovno pristane udati za Shinnosukea, jer će tako nesuđenim ljubavnicima omogućiti da ostanu blizu jedno drugom. Iako Shizu suprugu već tijekom prve bračne noći otkrije stvarnu pozadinu njihova braka, stvari će se ubrzo početi komplicirati jer pravu istinu ne zna i Oyû. Prevod je postavio chordy TITL izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |