| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
overlay problem |
Odgovori
|
| Korisnik | |
fraps
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: overlay problemObjavljeno: 29.Listopad/Oct.2006 u 08:17 |
|
LIJEP POZDRAV
imama ati radeon karticu 9000 na laptopu. htjeo bih da spojim laptop s projektorom tako da na projektoru ide ono sto zelim(neki film naprimjer) a da na laptopu radim nesto sasvim drugo,kako da namjestim karticu. probao sam da ubacim u winamp par kratkih video spotova razlicitih rezolucija,namjestio sam u winampu da mi se spotovi miksaju na 10 sekundi,tj da se zvuk miksa a video na sekundu se samo izmijene,ali dolazi do problema s overlajem jer se na sekundu prikaze desktop laptopa sto me jako iritira,jer to ne bih volio da se dogadja Izmedju 2 video klipa, gasi se overlay pa se ponovo otvara, sto kao efekat ima skakanje slike projektoru. dali to dolazi do razlicitij rezolucija ili necega drugoga i kako da to izbjegnem,dali treba da nesto podesim i u winampu hvala svima |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |