Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Osteceni JPG
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Osteceni JPG

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Osteceni JPG
    Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2007 u 13:41

E, cao, narode...

Imam par ostecenih fotki u JPG formatu, PhotoShop CS prijavljuje "Bad JPG Marker"... Ima li ko ideju kako da ih oporavim...?
Darije, sitan izazov za tebe... Resi mi ovaj problem, i odmah navijam za Partizan...
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2007 u 17:06
Ajde šibni mi bar jednu na e-mail, mada sumnjam u pozitivan ishod....

Mislim, odradio bih ti ja to, ali znam da bi te bilo sramota da navijaš za Partizan, pa neću da te blamiram...
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2007 u 22:10
a šta ako je erotika
pa ne može poslati sliku :D
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2007 u 22:17
Ajde, poslacu ti, pa probaj... Ako ti uspe, moras mi reci sta si im radio, posto imam krs toga... I, naravno, unapred hvala...
Nije erotika, Mao Ce Tung... Porodicne su slike...
Erotiku ne slikam, vec uzivo uzivam...Wink
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2007 u 22:24
blago tebi :D
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2007 u 22:26
Jbg, ko zna, zna...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2007 u 22:41
Originalno postovano od strane Johhny Q Johhny Q piše:

Ajde, poslacu ti, pa probaj...

ali nisi još.... LOL
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2007 u 22:48
Jesam... A za ono uzivo, probaj sa Nadom... Meni jos nije stigla... Smrc... I po sto puta smrc i jaoh si ga meni i avaj...CryBroken HeartCryDead
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2007 u 23:53
E sad mi kaži, šta se tačno dogodilo sa slikama pa su u ovakvom stanju?
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2007 u 23:55
Pa, klinac ocistio HDD, pa smo pokusali da ih vratimo sa Digital Photo Recovery... To je rezultat...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2007 u 01:14
Ubuduće klinca drži podalje od foldera gde su bitne stvari...ili ih bar zaključaj!!!!
Probao sam sa par programa koje imam za repair slika i ni sa jednim nisam uspeo....
E sad, "skini" ovaj program pa probaj opet recovery sa HDD, meni je mnogo puta pomogao....
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.