| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
O-ssak-han Yeon-ae aka Chilling Romance (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: O-ssak-han Yeon-ae aka Chilling Romance (2011)Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2012 u 14:56 |
|
O-ssak-han Yeon-ae (2011) aka Chilling Romance aka Spellbound Žanr: Komedija, Horor, Romansa Trajanje: 114 min Država: Južna Koreja Jezik: Korejski Režija i scenario: In-ho Hwang Uloge: Ye-jin Son ... Kang Yeo-Ri Min-ki Lee ... Ma Jo-Goo Sin Seong-Hoon ... Ambulance worker Ji-min Yun Seung-eon Hwang Korejski film o uličnom mađioničaru koji se zaljubljuje u devojku koja može da vidi duhove i koja nastoji da se izolira od sveta, a on pokušava da joj pomogne. Prevod uradio Kamfpar
Ažurirao kadetoni - 12.Sijecanj/Jan.2021 u 14:31 |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2021 u 07:26 |
|
Ovo sam davno bio rekao da neću gledat. Pa sam se ipak usudio, nebitno sad zašto. A ono, idu mi na živce te trivijalne romantike gdje se odugovlači jer kuhaju nešto, pa kao skuže da su se zaljubili, pa se oko ničega posvađaju i onda pomire. Isti šablon primijenjen je i ovdje, ali iz nekog razloga film je potpuno drugačiji od takvih "istih". Zainteresiranost, pa odbijanje priznanja, pa oblokavanje, pa zurenje, pa maštarija, pa otkrivanje da nešto ne štima, pa rezervna košulja (neću spoilati), pa i taj prekid koji ima pravi debeli razlog a ne kakvu holivudsku tričariju te onda jebga tu smo di smo i neka smo kraj... Djeluje banalno ovako kad se napiše, ali svaka scena je napravljena na takav poseban način da je mene film šarmirao svjetski. Za one koji NE vole romantične filmove, mastwočuša. Slobodno me ošamarite ako vam se ne svidi. Za one koji vole, nisam siguran jer ovaj je drugačiji. Nek neko od njih pogleda i napiše. Za one kojima je svejedno, provjerite s liječnikom dišete li još.
Ažurirao JoxerTM - 12.Sijecanj/Jan.2021 u 07:31 |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77212 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2022 u 18:18 |
|
Meni je bio delom zabavan ali ipak bez šarma. Interesantna je (na papiru) ideja blesavljenja sa romantičnom komedijom i japanskim hororom, ima tu i zanimljivih scena, na obe strane, dok su i likovi mahom dragi (ruku na srce, ne prišti baš kakva hemija među njima), no ipak je to sve suviše daleko od mene.
Pažnju mi je zapravo i držalo samo to što mi je ova vrsta hibrida probudila znatiželju a ne zato što se na ekranu zbilja odvijalo nešto iole kvalitetnije. Srećom pa je sve taman toliko neozbiljno da mi nije išta smetalo u meri da bih ga ugasio. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |