Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - opet problem
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

opet problem

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: opet problem
    Objavljeno: 18.Svibanj/May.2008 u 22:33
KUpila sam novi komp i nakon par dana počeo mi je zekati.

naime ovako, radi ok i onda se desi to da mi se zaplavi ekran, na ko otprilike pise  windows problem, da ga ugasim i pokrenem u sejf modu, ali onda ga on sam estarta i prilikom ponovnog podizanja windowsa izbaci mi poruku
Insert boot cd i press enter

Nekad mi to zna biti često ,a nekad po par dana radi ok

znali netko u cemu je frka

svaki kraj je tek novi pocetak
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2008 u 23:36
Pošto kažeš NOV, odnesi ga u servis, pošto verujem da je u garanciji.
Ono što si prvo navela, može da bude posledica RAM memorije, grafičke, matične, HDD... SVEGA, ali me malo buni ono drugo... pa se zato pitam nije li ovo tema za software? Koji je Windows? Ko ga je instalirao? Šta stoji u BIOS-u kao first boot device?
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2008 u 01:25
Njoj se pojavljuje  "plavi ekran smrti" , i to najverovatnije zbog harda, ubacili su joj neki stari hard, nikada defragmentisan.
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2008 u 01:31
Originalno postovano od strane BELI BELI piše:

Njoj se pojavljuje  "plavi ekran smrti" , i to najverovatnije zbog harda, ubacili su joj neki stari hard, nikada defragmentisan.
ne mora da znaci da je HDD, mozda je i  Ram. isti problem sam i ja imao sa tim smrtonosnim Blue Screen.....LOL

Ažurirao icemaher - 19.Svibanj/May.2008 u 01:33
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2008 u 01:46
Ma najbolji savet je bio onaj prvi...  neka nosi tamo gde je kupila, zameni i molim lepo.....mirna glava.  A ako se ponovi ...bombu u izlog!
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2008 u 01:47
Bolje nego da prodje kao ja pre neki dan....

Schopenhauer
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2008 u 02:28
Kako?
Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2008 u 21:51
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Pošto kažeš NOV, odnesi ga u servis, pošto verujem da je u garanciji.
Ono što si prvo navela, može da bude posledica RAM memorije, grafičke, matične, HDD... SVEGA, ali me malo buni ono drugo... pa se zato pitam nije li ovo tema za software? Koji je Windows? Ko ga je instalirao? Šta stoji u BIOS-u kao first boot device?

Ma ovaj tip mi nesto preko telefona kakao da je pad napon pa se mozda neki file izbrisao, pa onda mozda virus, a danas sam ga odnesla u servis pa kaze da je mozda memorija

mislim stvarno, nesto je a na njemu je neka ga napravi

nadam se da ce biti ok kad ga vratim, da nece ici bomba u izlog
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2008 u 22:52
99% sam siguran da je RAM, jer su takvi simptomi, ali, kao što rekoh može biti sve živo...  Imaš li UPS? Bilo bi dobro da ga nabaviš...
Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2008 u 20:50
Baš sam veceras razgovarala sa ovim tipom, i kaze da je on gledao malo danas i da mu do sad nije nista pokazao, nikakve simptome kao meni

no problem je u tom sto on radi 5 dana bez ikakvih problema, a nekada mi zna uzastopce to javljati, tu gresku odnosno taj plavi ekran kako ga ja zovm

On kaze da bi to moglo biti zbog pada napona i da bilo dobro da nabavim taj UPS i da u ovi noviji komjutori osjetljivi na to

Ali da ce on jos sve testirati, ram hdd i sve ostalo.

sutra cu ici po njega pa cu vidjeti sta ce biti
Na vrh
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2008 u 19:04
koliko otprilike dodje UPS?
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2008 u 22:07
dode ti 370 kn, ja pitala danas i mislim da cu si ga uskoro kupiti
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2008 u 01:05
Relativna je to cena, jer od jačine tvog računara zavisi koju ćeš jačinu UPS-a morati da imaš, a samim tim i cena je drugačija....
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2008 u 02:20
ja vec godinu dana koristim INTEX UPS 600VA Black, kupio sam ga 45eura i sam prezadovoljan, ima ugradjeni korektor napona, tako da mi stiti vrlo dobro pc, od los napon....
Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2008 u 20:55
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Relativna je to cena, jer od jačine tvog računara zavisi koju ćeš jačinu UPS-a morati da imaš, a samim tim i cena je drugačija....

to sam pitala kod istg ovog tipa di sam kupila komp, tako da on zna sto sam kupila pa mi je vjerojatno i prema tom rekao sta bi trebalo i koliko kosta
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2008 u 20:39
jesi kupila?ako jesi koji i koliko si platila?
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2008 u 21:09
nisam kupila, odgadjam jos neko vrijeme

a sta i ti bi kupila ups?
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2008 u 13:57
Trazi da ti zamene RAM memoriju.
Instaliraj Windows... ili neko nek ti instalira na foramtiran disk.

Ako i sa drugom memorijom ne valja.
Trazi/zameni/doplati za novu maticnu plocu i memoriju.

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2008 u 14:48
I baci im bombu u radnju nakon što ti sve srede!
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2008 u 16:58
Originalno postovano od strane alekovac alekovac piše:

nisam kupila, odgadjam jos neko vrijeme

a sta i ti bi kupila ups?

a neznam,razmisljam,zna nestati struje a bas nebi da mi izgori disk od 320 GB i jedan od 160 GB puni svega i svacega Big smile
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.