Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Opa danas mi je 10 godina na forumu!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Opa danas mi je 10 godina na forumu!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Sineast View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sineast Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Opa danas mi je 10 godina na forumu!!
    Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2014 u 09:07
Nevjerovatno ali prije točno 10 godina sam se učlanio ovdje! Kako vrijeme leti! 
Sjećam se te davne 2004 kada sam željan pravih filmova a ne prežvakanog smeća u videotekam krenio na internet tražeći filmove Godarda, Fassbindera, Truffauta, Tarkovskog ali i modernih majstora. Bio je ovo moj prvi internetski forum na koji sam se učlanio i tu čak dobio i prvu privatnu poruku. Sjećam se jednosm sam se upisao i dobio obavjest da imam nekakvu poruku.

Samo koliko vidim ja sam izgleda jedini koji se tu barem ponekad pojavljuje iz onoga doba, svi ostali su neki noviji. Valjda vjek trajanja članova nije više od par godina.

Iako moram priznati u to doba bilo je teško zamisliti kako će ovaj forum izgledati za 10 godina, zapravo bio sam poprilično nesiguran hoće li uopće postojati jer su ga nekoliko puta pokušali i ugasiti da ne kažem tko, ali eto još ide i ljepo je za vidjeti.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2014 u 09:44
Čestitam za deseti "rođendan". Smile Lepo je videti da veterani i dalje dolaze na ove stranice. Kao i sve drugo u životu i ovaj sajt i forum trpe promene, a nadam se da sve, iz ugla veterana i objektivnih posmatrača, promene na bolje. Wink
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2014 u 12:17
BojaDocekuje2
Na vrh
skajler View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skajler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2014 u 12:17
cestitamohappy2
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2014 u 13:03
BojaDocekuje2BojaDocekuje2BojaDocekuje2 i srećan vam 10-ti rođendan, g. Sineast. LOLLOLLOL

Ažurirao NaEdenCovekBratMu - 15.Listopad/Oct.2014 u 13:04
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2014 u 14:46
Živio ti nama još 10 puta po 10 godina.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2014 u 11:55
Originalno postovano od strane Sineast Sineast piše:

Nevjerovatno ali prije točno 10 godina sam se učlanio ovdje! Kako vrijeme leti! 
Sjećam se te davne 2004 kada sam željan pravih filmova a ne prežvakanog smeća u videotekam krenio na internet tražeći filmove Godarda, Fassbindera, Truffauta, Tarkovskog ali i modernih majstora. Bio je ovo moj prvi internetski forum na koji sam se učlanio i tu čak dobio i prvu privatnu poruku. Sjećam se jednosm sam se upisao i dobio obavjest da imam nekakvu poruku.

Samo koliko vidim ja sam izgleda jedini koji se tu barem ponekad pojavljuje iz onoga doba, svi ostali su neki noviji. Valjda vjek trajanja članova nije više od par godina.

Iako moram priznati u to doba bilo je teško zamisliti kako će ovaj forum izgledati za 10 godina, zapravo bio sam poprilično nesiguran hoće li uopće postojati jer su ga nekoliko puta pokušali i ugasiti da ne kažem tko, ali eto još ide i ljepo je za vidjeti.

Dobro, ima još "staraca" ovde, entuzijasta dovoljno ludih da sačuvaju sve ovo...LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.