Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Only fools and horses-THE FROGS LEGACY pr
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Only fools and horses-THE FROGS LEGACY pr

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bojke1 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojke1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Only fools and horses-THE FROGS LEGACY pr
    Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2009 u 22:35
    Evo potreban mi je jedan prevod.U pitanju je serijal only fools and horses.Treba mi prevod za jednu epizodu.
U pitanju je serijal 5 a epizoda 8.Epizoda se zove
THE FROGS LEGACY.
Ako neko ima hrvatski ili srpski prevod zamolio bih ga da okaci ovde u ovom topicu.Najlepse hvala.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2009 u 22:44
Evo ti brate, skini sve, pa uzmi koji ti prevod treba:
http://www.divx-titlovi.com/co-yu/divx-subtitles/download/only_fools_and_horses_sezone_0108/67302.aspx

I drugi put potraži sam!!!
Na vrh
bojke1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojke1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2009 u 23:09
Hvala ali evo snasao sam se,vec sam skinuo.Nemoj da mislis da nisam sve pretrazio pre nego sto sam pitao ovde na forumu.Znaci nasao sam prevod za sve epizode osim za ovu.Zato sam i pitao.I jedva sam je nasao.Tebi u svakom slucaju hvala na brzom odgovoru i jos jednom izvini na uznemiravanju.U svakom slucaju ovo ovde ce nekome dobro doci.Pozdrav.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2009 u 00:29
Ali ja sam samo upisao u tražilici  Only fools and horses i prvo što mi je izbacilo jesu bili ovi prevodi za sve sezone. Nikakva nauka.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.