Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Onli fools and Horses special titlovi???
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Onli fools and Horses special titlovi???

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
OMEGA-ST View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj OMEGA-ST Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Onli fools and Horses special titlovi???
    Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2006 u 21:11

Veliki pozdrav svima na forumu i imao bih jedno pitanje za vas ukoliko mi možete naći adekvatno rješenje ili mi pomoći u svezi mog problema,naime iz njemaćke sam dobio dvd od Onli fools and horses i to specijal s naslovom Strangers on the Shore.E sad bi mi trebali titlovi na hrvatskom jeziku i ako mi možete poslati ukoliko netko ima?I naravno kako to najlakše da sve srihtam i snimim nanovo na prazni dvd pa da mogu normalno gledati na dvd-u???
Unaprijed se zahvaljujem na svakoj pomoći i jedan veliki pozdrav od....

OMEGE !!!    

Sve za pirateriju
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2006 u 14:39
DoDo, gdje si?
Na vrh
DoDo View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DoDo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2006 u 15:59

Okaceno jos juce!

Gledajte malo i u titlove, ne samo po forumu ;-p

Na vrh
OMEGA-ST View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj OMEGA-ST Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2006 u 16:58

ehhh može li se paste linkić jedan ovde pa da se skine,jer ako se ovo odnosi na titlove koje ja trebam nisam ih uspio naći a tražio sam ih na forumu i uploadu.

možda da se ipak link stavi radi lakšeg snalaženja pošto sam novi na ovom forumu pa se još ne snađem baš???

Sory evo našao sam jer mi je Kneginja dala link gdje da skinem...a za DoDo-a velika hvala na prevodu...

OMEGA!!!

Ažurirao OMEGA-ST
Sve za pirateriju
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.