| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
One Missed Call (2008) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: One Missed Call (2008)Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2008 u 23:02 |
|
ONE MISSED CALL, 2008. ("Propušten poziv", SAD) What will it sound like when you die? Žanr: Horor Trajanje: 87 min Glavne uloge: Shannyn Sossamon (The Rules of Attraction, 2002.) Edward Burns (Saving Private Ryan, 1998.) Ana Claudia Talancon (Fast Food Nation, 2006.) Ray Wise (Good Night, and Good Luck., 2005.) Azura Skye Scenario: Andrew Klavan (Don't Say a Word, 2001.), Yasushi Akimoto (roman) Režija: Eric Valette (Samedi, dimanche et aussi lundi / Saturday, Sunday and Monday Too, 1999.) Sinopsis: Niz ljudi dobija zastrašujuće poruke na mobilnim telefonima koje su u vezi sa njihovim poslednjim trenucima. Iako poruke mogu da se obrišu, na njih je došao red. Beth Raymond (Shannyn Sossamon) je istraumirana kada prisustvuje groznoj smrti dve drugarice u samo nekoliko dana. Još je više uznemirujuće to što zna da su obe primile jezive poruke – snimke njihovih strašnih poslednjih trenutaka. Iako su poruke primljene danima pre smrti, svaka je tačno dočaravala trenutak smrti. Policija misli da se Beth priviđa – izuzev detektiva Jacka Andrewsa (Edward Burns) čija je sestra poginula u čudnoj nesreći koja je neobično slična smrtima Bethinih prijateljica. Zajedno, Jack i Beth grozničavo pokušavaju da razotkriju misteriju iza zlokobnih poziva. Ali kako se približavaju istini, Bethin mobilni telefon počinje da zvoni jezivom melodijom, i na ekranu se pojavljuje tekst Jedan propušten poziv... Lokacije snimanja: 191 Peachtree Street, Atlanta, Georgia, USA Atlanta, Georgia, USA Castleberry Hill, Atlanta, Georgia, USA Georgia Institute of Technology, Atlanta, Georgia, USA St. Charles Deli - 2470 Briarcliff Rd, Atlanta, Georgia, USA Ažurirao icemaher - 29.Prosinac/Dec.2009 u 17:21 |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2008 u 23:03 |
|
Remake japanske verzije iz 2003,koja je jako dobra(bar po meni)
|
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2008 u 03:01 |
|
Bože, kako mi se sviđa ova Shannyn Sossamon!!!!!!
Čujem da će biti odličan film!!!!! |
|
![]() |
|
Johhny Q
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...) Pridružen: 30.Rujan/Sep.2006 Status: Offline Points: 1800 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2008 u 07:41 |
O, JBT, pa tebi se sve sviđa!!! Čekaj da ovo čuje Angelina, pa da postane ljubomorna!!! Nema ti spasa, prijatelju...
|
|
|
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2025 u 18:31 |
|
NZ da li sam ja vec gledao ovaj rimejk ili nisam ali uglavnom moram da priznam da mi se u par navrata prispavalo ali da mislim da je film ono totalno BZW
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |