Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - One Day as a Lion (2023)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

One Day as a Lion (2023)

One Day as a Lion

One Day as a Lion (2023)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2023

Žanr:

komedija, akcija, triler

Trajanje:

87 min

Režija:

John Swab

Scenarij:

Scott Caan

Glavne uloge:

Virginia Madsen
  >  Valerie Brisky
Scott Caan
  >  Jackie Powers
Daniel Erickson
  >  Turner
Frank Grillo
  >  Pauly Russo
Taryn Manning
  >  Taylor Love
Danny Boy O'Connor
  >  Prison Guard MacDougal
J.K. Simmons
  >  Walter Boggs
Bruce Roach
  >  District Attorney Thomas
Terrance Reed
  >  Darrell Tompkins
Gabriel Hansen
  >  Shotgun
George Carroll
  >  Dom Lorenzo
Billy Blair
  >  Ken Walsh
Allan Green
  >  Prison Guard Lafayette
Bruce Davis
  >  Bob
Brett Swab
  >  Judge Simon
Marianne Rendón
  >  Lola Brisky
Dash Melrose
  >  Billy Powers

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: One Day as a Lion (2023)
    Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2023 u 22:28
Prevod je uradio jedimaster ✨
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2023 u 14:15
Trudio sam se, pre svega zbog JK Simmonsa, ali ne vredi i ne ide. Prekinuo sam jer je skroz banalno, sirovo i neozbiljno. Možda ljubitelji žanra tu i pronađu nešto vredno gledanja, pogotovo ako isključe deo sivih ćelija, ali eto, meni baš nije išlo.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2023 u 14:25
Meni potpuno negledljivo, suviše naivno i neprirodno, iritirao me je glavni lik, mada su mi i ostali bili tu negde, kao da se takmiče ko će brže da me otera od filma LOL Svejedno sam izdržao skoro pola sata. 
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2023 u 18:27
Kad vidiš da igra Frenk Grilo, odmah znaš da se radi o oskarovskom ostvarenju. LOL LOL LOL
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2023 u 15:43
Čovek (Grillo) je imao skroz simpatičnu ulogu u Warrioru još 2011, verujem da mu je to bila odskočna daska za dalje, ali nakon toga kao da je postao magnet za trash.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2023 u 16:06
Nije ovo trash, eh šta su npr Troma filmovi za ovo, samo je loš film, pre ide na onu blesavu notu indie filmova 1990ih, samo što maši baš sve mete, znao je bolje Scott Caan nekada, makar se sećam da mi je onaj njegov Dog Problem film bio bolje napisan tada. Grillo je meni bio dobar u seriji Kingdom 
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2023 u 17:53
Nisam mislio na definiciju trash filma, već prosto očaj. Mogao sam iskoristiti i reč shit, ali hajde da budemo malo korektni i civilizovani pa da prosto kažemo - slabi filmovi Kako ovi sa Grillom većinski, tako i ovaj iz naslova. U mom slučaju negledljiv, a koliko vidim ima još onih koji su sebe poštedeli muka i prekinuli projekciju.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2023 u 18:16
Upravo tako. Thumbs Up
A to oko civilizacije i korektnosti, tome sam odavno prestao da se nadam, čak i ono što se primenjuje u društvu mi nije bilo jasno sasvim ni kao detetu, sada još daleko i manje. 

Shit ne bi trebalo da je ružna reč, ne opisuje išta velelepno doduše. Ne vidim kakvo ruglo ni u verbalnom gađanju penisima i vaginama, u svim svojim narodskim varijacijama, njihovim međusobnim interakcijama, sve same prirodne radnje i organi. I kada smo već kod organa i prirodnosti, danas, iz moje perspektive makar, mi pre deluje da su Srce, Ljubav, Intima, Deljenje opasnije reči, kriju toliko toga stvarno fucked up. Najlakše mi je, oduvek bilo, ostvariti telesni kontakt sa najrazličitijim tipovima žena, ničega vulgarnog ni naopakog tu, koliko god brzo gutali jedno drugome telesne tečnosti, divljali, znojili se, klizali jedno po drugome, big fucking deal, šta je prirodnije od toga uostalom? No, kada dođe do intime, onoga suštinski bitnog među nama, tle se otvara, ambisi šire i produbljuju u bezbroj besmislenih strahova, situacija, vodilja, prioriteta, uobrazija i čega sve ne, kao da ima kraja stanputicama LOL 
No, intima, srce, ljubav, deljenje dva bića and so on, sve se verbalno rabi do iznemoglosti ma koliko se ljudi zapravo plašili, bežali, izbezumljivali od svega toga, dok je bezmalo svuda kakav pa greh prevaliti preko usana pa hajde da me ne cenzurišu eto neka ribicu, patku (kao da ih nisu ikada i sami imali u ustima i gde sve već ne), tucanje, ovo-ono, iako to svi radimo i većini od nas je komično lako uletiti u takve odnose, ne može prirodnije svima na planeti. Trebalo bi cenzurisati jebeno srce, ljubav, intimu, kada je tolika frka zapravo oko njih. ApproveLOL No naravno da mora sve naopako, koje to pa moralisanje nije lažno.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2023 u 18:31
Cenzurirati ne treba ništa.
Treba naravno zadržati one nekakve oznake, nisu bezze, dok sam bio beba nije mi bilo svejedno zaspati nakon kakvog (tada) jezivog horora.

Što se filma tiče, dovoljno je odgledati pola trailera i zaključiti o kakvom se filmu radi.
Za mene to nije.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2023 u 18:38
Meni je bio lep poster filma Approve
Kada pogledam trejler, u 95% slučajeva mi se više ne gleda film LOL

Da nije bilo jezivih horora koje sam gledao sa 6-7 godina, ne bih ni blizu ovoliko zavoleo filmove, upravo oni, tj intenzitet tadašnjih mojih emocija/reakcija na njih, su me i vezali za filmove uopšte. Razumem roditelje koji brane deci da gledaju koještarije, nadam se da neću ikada postati poput njih, svakom svoje uostalom. Approve
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2023 u 18:22
Puppet, ako krenemo da širimo priču i filozofiju, ko će nas više zaustaviti Zato i neću daleko od teme. Nije baš da uvek izigravam neku finoću, ali sa druge strane ipak gledam da zadržim određeni nivo kulture ophođenja i komunikacije, posebno na javnom mestu. Tako barem rezonuju neki od nas stare garde, iako je to u ova današnja vremena skroz demode.

A što se filma tiče, bilo je puno signala pokraj puta šta se sprema, pa ni trailer nije trebalo gledati. Opet, nekako sam rešio da krenem najviše zbog JK Simmonsa. Čovek je odličan glumac. Ali danas je vrlo malo odličnih priča u kojima odlični glumci imaju prostora da pokažu sav raskoš svog talenta.

Sve je na kraju očekivano, ali velike štete nema. Nisam na gubitku za eventualni novac u visini bioskopske karte, dok se dvadesetak minuta života može žrtvovati...
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2023 u 18:32
Pa ja sve mislim da sam bio upravo fin i kulturan, pogotovo da mi je nivo komunikacije na, što kažeš, nivou Smile Potegao si u priči civilizovanost i kulturu, zbog toga se tako i nadovezah, u filozofiju nisam ulazio LOL, priču uvek proširim jer ne znam drugačije LOL to mi je gotovo jedini način da ostanem u komunikaciji na ovom forumu, bukvalno, najčešće mi je sve suviše daleko da bih išta mogao dodati na nečiji već post, razgovor, ukoliko ga upravo ne bih pretumbao malo, odveo na kakvu meni bližu stranu, valjda ionako svi to rade, šta znam. Svakako ne može iko da me zaustavi LOLLOL 
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2023 u 20:56
Ma mogu ja da pričam i pišem koliko hoćeš, ali nekako uvek gledam da ne preteram meru i granicu u smislu skretanja sa teme! Što mi i ne uspe baš svaki put Ako ti tako prija, a pre svega ako ti neko ovakvo društvo odgovara, onda pišemo dalje, sa manje ili više brige o stilu i kulturi
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2023 u 21:42
Tek želim reći da možemo biti slobodniji, pogotovo tih 2-3 posta gore-dole, sve ionako često deluje autistično na forumu, svako nešto samo za sebe, sve manje konverzacija, razmene misli, blesavljenja itsl. 

Tu i tamo poneki padobranac odvali nešto o tobože spamu, "jao, jao, gde je priča o filmu?", koja priča o filmu, ostale teme su ih kao pa krcate? Ocene, dijagnoze, uputi ko šta sme da misli, voli ili ne voli, ko je podoban da piše, ko nije, pa će iz toga neko da zaključi išta o filmu kao. Meh. A druženje, spontanost, blesavljenje, uopšte dobronamernost nisu bitni (nevezano za tebe, znam da ne kažeš to). Pa čemu forum bez toga. Ni ja ne bih akao bilo koju temu sa 10 off postova, no ako i razvučem priču na pokoji post, prosto da bih osetio nešto ljudskosti u eto neka slobodnijoj temi razgovora, no biggie.
Lako će nas opomenuti moderatori/admini ako preteramo, mada su i oni tokom godina punili filmske teme svakakvim spamom LOL

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.