Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
One Day (2011) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
CSInvestigator ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator ![]() ![]() Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11285 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2011 u 22:20 |
One Day (2011)Žanr: Drama, Ljubavni Režija: Lone Scherfig Jezik: Engleski Uloge: Anne Hathaway, Jim Sturgess, Romola Garai Premijera: 19. avgust Najava za lepu, romantičnu dramu koja
nam stiže ovog leta, zasnovana na internacionalnom bestseleru sa En
Hetavej u glavnoj ulozi. Nakon što Ema (Hetavej) upoznaje Dekstera (Sturdžis) na njihovoj apsolventskoj večeri i provode zajedno noć, dogovore se da se svake godine sretnu isti dan da vide kakva je situacija sa njihovim životima. Nekada su zajedno na taj dan, a nekada nisu... IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1563738/ |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
CSInvestigator ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11285 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nije loš film, ništa specijalno, ali eto fin za gledanje... Mislim da bi bio bolji da je trajao duže, ovako mi je nešto falilo, taman se udubim oni promene čitavo "okruženje" i događaje... Zato ima nekih površnih, nerazrađenih scena, koje knjiga, verujem, detaljnije analizira i prikazuje... Sve u svemu, nije dosadan i u neodostatku ljubavnih filmova može da prođe sa ocenom "malkice više od prosečnog"...
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kneginja ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
prevod najavila VBojana |
|
![]() |
|
![]() |
|
nebojsa66 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19360 |
Inače ne komentiram filmove ovdje, ali ovaj mi je večeras baš legao onako kao kec na 11.
![]() Ne znam jer to zato što sam sinoć vidio curu ili što je u pitanju, ali baš mi je dobar film. |
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
zaret ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 24.Studeni/Nov.2016 Status: Offline Points: 23 |
film sam odgledao nakon odgledane serije i malkice sam bio razočaran
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |