Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - One Battle After Another (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

One Battle After Another (2025)

One Battle After Another

One Battle After Another (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Jedna bitka za drugom

Godina:

2025

Žanr:

drama, kriminalistički, akcija

Trajanje:

161 min

Režija:

Paul Thomas Anderson

Scenarij:

Paul Thomas Anderson
, Thomas Pynchon

Glavne uloge:

Leonardo DiCaprio
  >  Bob Ferguson
Sean Penn
  >  Steven Lockjaw
Benicio Del Toro
  >  Sensei Sergio
Starletta DuPois
  >  Grandma Jennie
Regina Hall
  >  Deandra
D.W. Moffett
  >  Bill Desmond
Anthony Snow
  >  Driver
Joe Silva
  >  Sgt. Joe
Melissa Dueñas
  >  R.A. Rippey
Nia Leon
  >  Baby Charlene
Otillia Gupta
  >  Newborn Baby Charlene
Peter N. Lyas III
  >  Bank Security Guard
Paul Grimstad
  >  Sommerville
Brooklyn Demme
  >  Sober Rick
Quint Gabriel
  >  Passerby
Teyana Taylor
  >  Perfidia
Brenda Lorena Garcia
  >  Arrested Worker
Jim Anderson
  >  Sheriff Detective
Dijon
  >  Talleyrand

Odgovori Odgovori Stranica  <1 456
Korisnik
Poruka
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2026 u 11:41
A sto se tice Stethama i Salamea ,jednostavno Mizi zeza ,posto sam ja rekao da volim Stethamove filmove a Salamea je ar8c i jos neko hvalio,pa ono kad vam se ovo ne svidja gledajte onda njih
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2026 u 12:08
Originalno postovano od strane kjovo kjovo piše:

Pa Alex nisam ja nasao to za predatora vec Totenhem ,ja sam se samo slozio,mislim u sali naravno

Da složio si se ( sad bi mi puppet uskočio i napisao drva se slažu Wink), pogrešno sam pročitao, moja greška.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2026 u 18:18
Neće valjda opet da snimaju Predatora?????

CryAngryUnhappy

Na vrh
DarkoBGD View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DarkoBGD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2026 u 19:16
  ►►► Franšiza "Predator" je do sada urađena u ukupno 7 filmova. Kako je poznato, samo prošle godine su urađena 2 filma! To znači: 1987, 1990, 2010, 2018, 2022 i 2 filma prošle godine, 2025! Plus, stripovi, novele, video igre... I plus valjda 5 kratkih filmova o istoj temi...
Pa se plus i kao specijalni dodatak, isti ovde pomenuti Predator upleo u sasvim drugu temu filmske umetnosti ► veoma se zamerio franšizi Alien, pa se tamo Predator pojavio u 2 posebna filma, 2004 i 2007. godine.
Za nadalje oko filmske produkcije - još je rano da se sasvim tačno prognozira, ali je glavni režiser i scenarista poslednjih godina za Predatora, Dan Trachtenberg, dao javne najave da planira još jedan (za sada bez naslova), ali ukoliko ovaj prethodni film - "Predator: Badlands" iz 2025. godine bude finansijski uspešan!

Problem je nastao, nije bilo ni hleba ni kolača?
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2026 u 16:33
Originalno postovano od strane kjovo kjovo piše:

Ar8c drug moj nisam ja rekao da moze svako ,ja ne mogu sigurno ,ali svaki iole dobar glumac sam siguran da moze . Nije ovo uloga tipa Rainman od Dustina Hofmana ili Leonarda u Gilbert grejp ovo je uloga jednostavno gde nabacis neobican hod ,pravis face ,izgledas tupo i to je to.

Mislim da i za takvo blesavljenje treba talenat, ali hajde da ne polemišemo. Lik koga igra u filmu jeste tragičan, ali njegova gluma po meni jedna od retkih svetlih tačaka.

A što se tiče Predatora, naravno da će biti još. Čak šta više, vraća se deda Švarci, a to mu neće biti jedino oživljavanje poznate franšize u pozno doba. Stiže nam Commando 2, ali i King Conan gde će glumiti ostarelog kralja nekih 40-ak godina ako se ne varam nakon dešavanja u drugom Conanu. 

Biće da danas baš nema ideje i mašte pa će cediti ove franšize dok nosioci ne odapnu, mada ni to nije garant da će se stati jer će AI da zagospodari. Eto, vraća nam se posthumno i Val Kilmer kao začetnik novog glumačkog talasa. Film As Deep as the Grave gde "glumi" katoličkog sveštenika će verovatno u istoriju, a šta ko misli o svemu tome, više nije ni bitno, niti će nešto da se menja...

Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2026 u 16:41
Jednom recju blagi uzas
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2026 u 16:42
Jbga to su dve reci
Na vrh
MetalikeOperiteKose View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj MetalikeOperiteKose Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2026 u 21:56
Zbog ovakvih uradaka IMT, trulavi paradajzi i bratija bi morali porazmisliti o uvođenju negativne ocene. Nula na sredinu, pa do desetke na obe strane. Disapprove Od 161 minuta, izdržao sam cela 33. Approve I ovo će stvarno biti poslednji put da gledam išta nominovano za "najprestižniju" nagradu, a kamoli nagrađeno istom...
Na vrh
Nebstar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Nebstar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 sati 36 minuta , u 18:21
Velika očekivanja kad ono "međutim". Sve u svemu ništa posebno.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 456
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,176 sekundi.