Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Old Guy (2024)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Old Guy (2024)

Old Guy

Old Guy (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Old Guy

Godina:

2024

Žanr:

komedija, akcija

Trajanje:

104 min

Režija:

Simon West

Scenarij:

Greg Johnson

Glavne uloge:

Lucy Liu
  >  Anata
Christoph Waltz
  >  Danny Dolinski
Cooper Hoffman
  >  Wihlborg
Rory Mullen
  >  Yatzeck
Adam Murphy
  >  Leo
Tony Hirst
  >  William
Charlie Hamblett
  >  Opals Assistant
Ann Akinjirin
  >  Opal
Andrew McGeachie
  >  Large Bouncer
Ryan McParland
  >  Doug
Clide Delaney
  >  Yatzeck Thug
Desmond Eastwood
  >  Colton
Kate Katzman
  >  Simone
James Edlin
  >  Bowling Alley Manager
Desmond Edwards
  >  Ritchie
Gavin Coventry
  >  Yazik Thug
Tibu Fortes
  >  Anuj
Lynsey Browne
  >  Friendly Lady #1

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Old Guy (2024)
    Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2025 u 16:31
Mlak film, naivan, nedorečen i skrpljen bez mnogo mašte i ideje kako da se iskoristi potencijal priče. A potencijal je zaista bio ogroman jer pitke akcione komedije na temu generacijskog jaza između Z i onih matorijih prosto vape da ih obradi stručna ruka i britak um. Da ne pričam još o potencijalu Christoph Waltza, meni jednog od najomiljenijih glumaca na "tržištu" koji je prosto saliven za ulogu koja mu je data! Upravo on i nosi film kako-tako, uz jalovu podršku Lucy Liu i sporednijih likova.

Neću reći da je film loš i negledljiv jer to sigurno nije, ali preovladava utisak da je ovo jednostavno moralo bolje, maštovitije i sadržajnije. Šteta, odavno me neka komedija nije baš do kraja pogodila i zabavila. Ova je imala sve sastojke da se to desi, ali nije bilo dovoljno umeća da se realizuje do kraja kako valja. Na IMDB skali od mene nekih 5,5, uz još jedno veliko bravo za velemajstora Waltza.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2025 u 17:04
Mene je sam plakat zanavek oterao i od pokušaja 😂
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2025 u 18:16
Ama nije meni plakat... Nego nisam izdržao pogledati ni pola trailera od forsiranog wokeizma. Jednostavno mi se ne da s tim baktati. Ni bakćati. 😎
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2025 u 18:20
Plakat je majka 😌
Trejler je prevara ionako
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2025 u 20:11
Hmmmmm, od svega što bih mogao da prigovorim filmu, tu svakako ne bih ubrojao wokeizam, korektnosti ili kako god već želite zvati pošasti novog doba. Ne videh gay scene, ne voze se Tesle, nisam nešto primetio ni nekakve rasne konotacije i izjednačavanja... Daleko je ovo od nekih ekstremno bljutavih korektnih noviteta koje sam umeo ovde da kritikujem.

Inače desi se ponekad, ne baš često, da se zaželim kakve komedije, parodije, neozbiljne zezačine u svakom pogledu. Ovde sam video nadu. Sledi mali spoiler:

Oldtimer koji živi 300 na sat, ide na rave žurke i podvodi po nekoliko mladih kokaodjednom, puši, pije i neguje sve poroke, a treba da obuči naslednika koji je sve suprotno, sa nalakiranim noktima i klasični predstavnik karikirane generacije Z!

Priznaćete, potencijal za zezanje do neba. I ima par solidnih gegova, može to da posluži za večernju zabavu, ali kao što rekoh, moglo je i moralo još mnogo bolje. Tada bih zaista uživao u filmu.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2025 u 20:13
Ma, to Jox zvoca, ko zna šta je on video, ama trejleri su prevara, jopet.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2025 u 21:49
Originalno postovano od strane ar8c ar8c piše:

Hmmmmm, od svega što bih mogao da prigovorim filmu, tu svakako ne bih ubrojao wokeizam, korektnosti ili kako god već želite zvati pošasti novog doba. Ne videh gay scene

Pogledaj trailer. Svi su, na silu, raznobojni.
Gej ovo ono, nije to woke samo po sebi osim ako woke ne definiraš da je to sve što nije ekstremno lijevo ili ektremno desno i ako je očito ugurano u film bez da ikakve veze ima s pričom. Ali to nisam vidio u trejleru.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2025 u 21:55
Ima prelepih gay ljubavnih priča, otkud je sve woke zaboga miloga, disney, ponajviše, osakatio hollywood, alavu im majku, svega im malo, dajdajdaj, jošjošjoš, kupi sve, prodaj ljagu od bajki dečurliji odvajkada, sada unizi istinsku ljudskost veštačkim sranjima. Sve od kada je studija je fake ionako. Ovo mi, po plakatu 😂😂😂, ne deluje tako, ali je šareno. Radije onda Rodney Dangerfield
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2025 u 22:18
Ama to i pišem.
Ako je nešto dio priče, bila to ovakva ili onakva romantika, nije to woke.
Isto vrijedi za događaje koji se odvijaju recimo na kakvom aerodromu gdje je potpuno logična sva sila raznorasnih likova, ma evo neka je nekakav svemirski brod isto.

Ali kad trailer napada gledatelja na način da je svaki sljedeći lik druge boje, pa onda kako je jedan od njih ipak bijelac kao jedan prije, e sad taj drugi ne smije biti običan nego boja nokte jer mora biti poseban, ma dajte sjašite.
Woke da ne može biti grđi. Odnosno može, a to bi bilo da je tu još neko ko se deklarira kao they/them u filmu kojemu tema nisu trans identiteti, pa stvarno mi više idu na živce.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2025 u 22:26
Aman više sa belcima 😔 ma dođe to sve na svoje, ne može doveka da se brlja a i raja valjda željna koječega svežijeg, bude sve oki, ili dovoljno oki uskoro 🙂
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2025 u 00:33
Zato si ti Jox u pravu kada gledaš studioznije daleki istok (ko me zna duže od 15ak god online, zna da ni ja inače nisam bio daleko od tako čega), no makar kada se pojavi film gde je centralni lik tamnoput, ne moraš čitati o oh tako ugroženim sirotim belcima kojih valjda nema dovoljno (štaš kada ljudi žive u paralelnom svetu), jaojao ti crnci, svuda ih ima, pitaj da nabroje hajde makar 20-30 tih tamnoputih koji su šatro svuda. Gay autor snimi film iz svojeg, konačno, posle koliko gpdina represije, film o nekoj svojoj ljubavi, eto ovih "jaojao, gejevi, woke, odakle smelosti, šta oni misle sa tim filmom, pa se čude" ali zašto su gay? Sve mora gay da bude", ne dala boginja da si crnac, gay danas, ne smeš film snimiti a da ne skoči rulja da soli pamet, veze s mozgom, zarad jebenih megastudija i onoga što oni zapravo rade. Jezivo.

Lepo gledaš Thai, Jap, HK, Kor, filmove, eto neće ti ogaditi svaku temu o crncima, sirotim belcima, gomili besmislica. A gay teme u korejanskim dramama za tv zilion, to se ovde mahom ne gleda, pa ni tu neće stići odveć proseravanja biti, idealno sve.   Jedino što ostaje pitanje, za koj moj iopšte biti među takvim da kažemo ljudima, kakili ili ne o svemu.
A hollywood mora zbog sebe da bude otvoreniji i iskreniji, prosto da bi filmovi bili bolji.
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2025 u 13:02
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Pogledaj trailer. Svi su, na silu, raznobojni.

Vidiš, nisam gledao trailer pre filma i nije mi upalo u oči da su birali na ravne časti Ostajem pri svome da je ovaj film korektan ispod proseka poslednjih godina jer mi to ovde nije upalo u oči na prvu loptu. Čak ni na drugu. A i šta bi ti danas, da bude skroz van šablona i nekorektan? Pa ne ide to baš tako
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.