Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ola, tlisak pozdravlja
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ola, tlisak pozdravlja

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ola, tlisak pozdravlja
    Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2006 u 18:47
E nije me bilo 100 godina ovdje...
Interesi se promjene s vremena na vrijeme tako mene divx vise bas ne zanima pa nemam niti vise neka znanja niti zanimanja o i za njega..

No ono što sam primjetio u zadnjih par dana da ima dosta prijava administratorima sto nije bilo valjda godinu dana (ili mi je mozda ko spam to gledalo) :) No u svakom slučaju bacio sam pogled malo danas na forum i vidio da je ogroman, pun posječenost ogromna kao i broj postova po danu ali vrlo malo osoba za administraciju. 2 admina jedan ja kojeg nema nikako i jedan moderator je definitivno premalo za ovakav forum. Nikola vidi kome moš vjerovat i daj ljudima moderatorska prava da malo dovedu u red ove neposlušne. U svakom slučaju vrlo mi je drago vidjet da je ovo sve živo, i da vas ima više no prije.

Lijep pozdrav,
   Foxman aka. tlisak

p.s. vidim da svi prolaze ali toknezev ostaje ;) pozdrav prijatelju

Ažurirao tlisak
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2006 u 19:07
A što se i ti malo ne bi aktivirao, zarad prošlih vremena....
Pozdrav za Tliska

Ažurirao darije
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2006 u 19:36
SPAM

Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2006 u 20:18
Dobro došao tlisak.
Firefox user
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2006 u 03:01
Originalno postovano od strane darije darije piše:

A što se i ti malo ne bi aktivirao, zarad prošlih vremena....
Pozdrav za Tliska

Pa kao što sam rekao već, svatko ima svoje interese, mene moji ne vuku više ovamo, a tu nije samo to, treba radit, živjet pa onda nac i malo vremena za ovo, odnosno dosta vremena, prošla su vremena kad mi se to dali, ma nije stvar u tome da li mi se ili ne nego više ni ne znam ništa o divxu i ripanju i virtau dubu i slicnim stvarima jer ih pokrenuo nisam 100g. Pogledajte datum moje registracije pa pogledajte jel ima 5 aktivnih membera sa tim datumom, ima jedva,... toknezev se neda ;)

Kapetan kuka, Garfield, vjeverica, komunjara, jure,....... jel su ti ljudi još živi?

Ažurirao tlisak
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2006 u 03:23
pozdrav tlisak
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2006 u 13:04

životarim   

Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2006 u 14:12
Pozz tlisak ili ti Foxman
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2006 u 17:11

Pozdrav i od mene.  I apsolutno se slazem da treba vise moderatora.
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2006 u 23:19
Originalno postovano od strane tlisak tlisak piše:

p.s. vidim da svi prolaze ali toknezev ostaje ;) pozdrav prijatelju

Jedino stari članovi mi uspiju ispravno napisati nick. Tokonzev, teknovz,... Only true friends care, dont't they?

Tu sam ti ja uvijek negdje u pozadini. Istina, ne čitam poruke. Jedino naslove tema pa ako mi se nešt svidi... Ali stvarno rijetko. Cca 15minuta tjedno. Ne da mi se više. Po 5 filmova mi stoji na hardu po 2-3 mjeseca, čekaju da skinem titlove i snimim na dvd. Jer kad staneš i pogledaš - čemu? Kao dabar skupiš odokativno 2000 filmova te shvatiš da nisi pogledao u 3 godine ni 500. Nije vrijedno vremena.

TI još u Njemačkoj na izobrazbi? (nadam se da ne jer bi to značilo da si odvratno loš učenik )
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.