Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - O-jik geu-dae-man (2011)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

O-jik geu-dae-man (2011)

O-jik geu-dae-man

O-jik geu-dae-man (2011)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2011

Žanr:

drama, ljubavni

Trajanje:

108 min

Režija:

Il-gon Song

Scenarij:

Il-gon Song
, Hong-jin No
, Yoo Yeong-ah

Glavne uloge:

Oh Gwang-Rok
  >  Park Chang-soo
Park Chul-min
  >  Bang
Kang Shin-il
  >  Choi
So Ji-seob
  >  Cheol-min
Jo Sung-ha
  >  Section Chief Choi (as Seong-ha Jo)
Jin Goo
  >  Craft Shop Manager
Han Hyo-joo
  >  Jeong-hwa
Seung-bae Wi
  >  Martial Arts Champion

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
NikolaJe View Drop Down
Master translator
Master translator
Ćino

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NikolaJe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: O-jik geu-dae-man (2011)
    Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2017 u 00:42
Lična ocena 10+ Prelep film, mnogo mi se svideo! Jedan od najboljih romantičnih filmova koje sam gledao. Ne znam da li uopšte može, ali ako može bolje od ovoga, ni ne treba mi. Drži pažnju celo vreme i definitivno planiram opet da ga odgledam. Titl ima 500 skidanja pa sam se razočarao, ali onda sam naišao na jedan sajt za online gledanje i tamo ima 65.000 pregleda i oko 100 komentara, svi su pozitivni. Spojler >> Nisam mogao da verujem kad se ispostavilo koliko su njihove prošlosti povezane. Takve slučajnosti su izgleda česte u korejskim filmovima. Kako ga pred kraj filma nije prepoznala... Uf! Plašio sam se da će me kraj razočarati, ali srećom nije. :D
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2022 u 11:35
Životom i svojim nekadašnjim karakterom utučeni bokser i slepa, lirski lepa devojka puna vedrine i osmeha, igrom slučaja počnu deliti jedva kabinu u kojoj ovaj magarac radi na podizanju-spuštanju rampe kakvog valjda parkinga. I šta se onda desi? Naravno uspešni i voljeni korejski hibrid romantične komedije i melodrame. Znadem, neko će reći - to i nije išta novo, ponajmanje tamo. Istina, ali ovde ćemo videti i pošalice o smrdljivim nogama našeg blentavog junaka, potom brutalan pokušaj silovanja kao i jednu podjednako brutalnu borbu u ringu gde pršti krvi junaka taman koliko i suza gledatelja ovog filma. Dakle i nije nužno tipična melodrama. 

Dopao mi se, na prvom mestu zbog Han Hyo-joo, prosto nije humano živeti sa svešću da tamo negde živi kakvo toliko umiljato, šarmantno i harizmatično stvorenjce. Mimo nje, taj prvi čin upoznavanja ove dve lude mi je bio presladak, dok film najviše puca na treći čin i svu silinu emocija kojima nas zdušno bombarduje, što mi je bilo efektno taman u meri kakva se da očekivati od korejskih melodrama. 

Definitivno za ljubitelje ljubavnih filmova. 

오직 그대만 always/only you | So ji sub, Korean movies online, Han hyo joo

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.