| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Oh Boy (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Oh Boy (2012)Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2013 u 00:32 |
|
Oh Boy (2012) ![]() IMDb Režija: Jan Ole Gerster Scenarij: Jan Ole Gerster Žanr: Drama Jezik: Njemački, Engleski Država: Njemačka Trajanje: 83 min Tom Schilling ... Niko Fischer Katharina Schüttler ... Elli Justus von Dohnányi ... Karl Speckenbach Andreas Schröders ... Psychologe Katharina Hauck ... Café-Shop Angestellte Marc Hosemann ... Matze Friederike Kempter ... Julika Hoffmann Arnd Klawitter ... Phillip Rauch Inga Birkenfeld ... Hanna Ulrich Noethen ... Walter Fischer Leander Modersohn ... Jörg Schneider Martin Brambach ... Kontrolleur Jörg Rolf Peter Kahl ... Kontrolleur Stefan Lis Böttner ... Frau Baumann Theo Trebs ... Marcel Film je tragikomični protret mladića Nika koji želi da se uklopiu društvo, i ima problema da pronađe svoje mjesto u svijetu. Niko je mladić u kasnim dvadesetim godinama kojeg su izbacili sa fakulteta, te živi od danas do sutra, uživajući u slobodi i lutanju po ulicama Berlina. Ali uskoro sve se mjenja; napusti ga djevojka, otac mu prestane isplaćivati alimentaciju, a psihijatar mu dijagnosticira emotivnu nestabilnost. Uz sve to u njegov život se vrati lijepa djevojka iz prošlosti, ali Niko samo želi da ga ostave na miru. NAGRADE: 2012 - Bratislava International Film Festival Jan Ole Gerster, dobitnik nagrade za najbolju režiju 2012 - Munich Film Festival Jan Ole Gerster, dobitnik nagrade za najbolji scenarij i nominacija za najbolju režiju i produkciju 2013 - European Film Awards Jan Ole Gerster, dobitnik nagrade 'European Discovery of the Year' i nominacija nagrade publike i nagrade za najbolji film Tom Schilling, nominacija nagrade za najboljeg glumca 2013 - Bambi Awards Tom Schilling, nominacija za najboljeg glumca 2013 - Bavarian Film Awards Tom Schilling, dobitnik nagrade za najboljeg glumca Jan Ole Gerster, dobitnik nagrade za najbolji scenarij 2013 - Hawaii International Film Festival Jan Ole Gerster, nominacija nagrade za najbolji film 2013 - German Film Awards Šest nagrada i tri nominacije Prevod je najavio kvrle |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2013 u 17:10 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |