| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Oduvanchik Aka The Dandelion (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Oduvanchik Aka The Dandelion (2011)Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2016 u 01:17 |
|
Oduvanchik (2011) Aka The Dandelion ![]() Režija: Galyna Kuvivchak-Sakhno Scenarij: Alina Semeryakova Žanr: Drama Jezik: Ruski Država: Rusija Trajanje: 88 min Ivan Stebunov ... Rodion Andrianov Anastasiya Tsvetaeva ... Lara Zeldova Sergey Derevyanko ... Lyosha Nikolay Dobrynin ... Zeldov-otets Larisa Rusnak ... Andrianova-mat Diana Dovgan ... Sonya Kukurovskaya Anatoliy Yashchenko ... Otets Soni Elena Safonova ... Evelina, mat Soni Anna Kuzina ... Sonya Kukurovskaya Irina Mak ... Zeldova Aleksandr Mokhov ... Andrianov-otets Igor Rubashkin ... Boris Grad je u iščekivanju vjenčanja između dvije bogate i ugledne obitelji, sina Rodiona Andrianova i Lare, kćerke Zeldovih, koje će na taj način udružiti kapital i jačati poziciju vlasti. Neočekivani susret mladoženje Rodiona sa djevojkom Sonjom s kojom je zaglavio u liftu i koja mu pomogne da se suoči sa klaustrofobijom, ne završi samo na tome. Naime, Lara je pozvala Sonju, svoju bivšu drugaricu iz škole da bude animatorka na svadbi. Rodin, vidjevši Sonju opet, shvati da je prema njoj počeo gajiti duboka osjećanja, stavljen je pred težak izbor: birati mora između sreće i ljubavi, ili osjećaja dužnosti i financijskog blagostanja. Prevod je uradio: preda10 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |