Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - odem ja na natjecanje..opet
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

odem ja na natjecanje..opet

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2009 u 00:00
Čestitke Alma!Clap
Čini se da ti je 3. mjesto suđeno... LOL
Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2009 u 09:50
Da super, svaka čast čestitke i s moje strane Thumbs Up
Na vrh
alma84 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alma84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2009 u 13:06
3mj sudeno?..lol
mah...

ekipa je bila do jaja..samo..ima jos jedna stvar..
maznuli su mi mob, tako da sam dio eventa provela na muriji, a koliko citam, nije sam meni nesto nestalo...

sramota..nemojte me krivo shvatit, ali u vrijeme kad mi je mob nestao nestali su i cigici koji su se motali oko auta...
mislim da organizatorima nece past na pamet vise pustit takve ljude na event, jer te krade na neki nacin idu njima u dep..
to je ekipa koja se druzi na forumima i u privatnom zivotu tako da tavke stvari se nebi trebale desavati, a opet uvijek se nade neki idijoti...
muški imaju onu stvar viška, a one dvije manjka :D
Na vrh
alma84 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alma84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2009 u 14:13
eh..moram vam slike staviti...

buki mozda nisi skuzio al svaki put sam u vecoj klasi..lol...
na sami rezultat vam ulogu igra i pritisak i temp zraka..

natjecanja se zaredalo jaako puno..ovaj vikend u karlovcu...
ali sami organizator (tj vlasnik licence db cupa) je napisao da mu je ovo natjecanje u porecu medu top 3 u hr i sire..
haha

muški imaju onu stvar viška, a one dvije manjka :D
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,140 sekundi.