Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam predstavljaju - Ex-Yu filmove i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Odeljenje (2013)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Odeljenje (2013)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Odeljenje (2013)
    Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2014 u 22:52

Scenario za seriju o policajcima koji se bore protiv narkomanije pisali su Vuk Ršmović i Dušan Bulić, dok režiju potpisuju Nikola Ležaić ("Tilvaroš") i Uroš Tomić. 

Uloge inspektora poverene su Marku Janketiću i Bojanu Žiroviću, dok dilera igra Bojan Lager, piše "Blic". 

Producenti kažu da je priča potresna i da će gledaoci već tokom prve epizode doživeti emotivni šok. 

"U pilot epizodi pojavljuje se i Anica Dobra, koja igra dilerovu majku", kaže Ognjen Janković, direktor producenske kuće "Vision Team", koja stoji iza serije. 

Serija se snima uz pomoć svih inspektora IV Odeljenja, jer su želeli da naprave priču koju do sada nismo imali na ovim prostorima. 

"Ovo je tema kojom se retko ko bavi danas. Kakvi su to kanali droge, koja ekipa se bori protiv toga, kakav je sistem...", objašnjava Janković. 

Ostale uloge tumače Igor Benčina, Miloš Timotijević, Goran Šušljik, dok će epizodnu ulogu imati Dragan Petrović Pele. 

mondo.rs

Ovo je trebalo da krene od jesen, sad tek vidim najavu na neku televiziju pre neki dan, mislim da bese B92 ili PrvaBig smile

Ažurirao icemaher - 01.Sijecanj/Jan.2014 u 22:53
Na vrh
marko99119 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko99119 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2014 u 23:11
jako dobro izgleda Thumbs Up
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2014 u 10:20
I pocelo je i to dosta dobro, svidja mi se. Koga zanima, serija ce ici svakog utorka 22h na televiziji Nova Rs.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2014 u 10:33
E, hvala za info. Sinoć sam uhvatila od pola i ekstra mi je. Znači, utorkom od 22h.
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2014 u 10:35
Pa verovatno ce tako biti, nema nista na sajtu, a nemaju ni teletekst, pa samo pretpostavljam da ce ici utorkom 22hLOL
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2014 u 14:45
Ajse bejbe, nemoj tako. Uzdala sam se u to da ti imaš proverenu info.LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2014 u 11:40
Ne mogu ja ovo da pratim na tv-u... LOL Ako neko nađe linkove neka mi šibne na PP... Smile
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2016 u 19:38
Šta bi sa ovom serijom? Zar je samo jedna epizoda snimljena? Confused
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,265 sekundi.