| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Obvious Child (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Obvious Child (2014)Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2015 u 19:35 |
|
Obvious Child (2014)
![]() Žanr: Komedija, Drama Trajanje: 84 min Država: Amerika Jezik: Engleski Režija i scenario: Gillian Robespierre po priči Karen Maine Uloge: Jenny Slate ... Donna Stern Paul Briganti ... Ryan Gaby Hoffmann ... Nellie Stephen Singer ... Gene Richard Kind ... Jacob Neplanirana trudnoća prisiljava od skora nezaposlenu i nezrelu komičarku u ranim dvadesetim godinama da uplovi u mutne vode odraslog doba i stvarnosti... Prevod uradio Alreadydead Ažurirao bojan969 - 29.Listopad/Oct.2015 u 20:38 |
|
![]() |
|
Alreadydead
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2015 u 19:56 |
|
Prevod je postavljen! LINK ka prevodu.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2015 u 00:56 |
|
Hvala Alreadydead |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Alreadydead
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2017 u 17:28 |
|
Veoma zanimljiv film. Drži pažnju sve vreme. Dobar i originalan scenario, gluma je dobra, priča je dobra i originalna. Jako zanimljiv kraj, nisam uopšte takav kraj zamišljao. Dosta dobar film koji vredi odgledati.
The dissolve je rekao za ovaj film da je najbolja romantična komedija ikada sa tematikom abortusa. Možda su u pravu.
Moja ocena: 7/10
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77212 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2022 u 01:51 |
|
Iako verovatno nece biti svačija "šolja čaja", Obvious Child je svakako hrabar i zabavan mali film na i ne baš zabavnu temu abortusa, snalaženja žene u situaciji za koju je bila nespremna a sve to implementirano unutar sveta stand-up komedije, uz zapravo i topao, romantičan ton. Neobično kombinovanje, sa humorom koji se često približava oštrom i vulgarnom (da je samo malo tvrđi, ovo bi bila kakva Sarah Silverman ludnica, što meni ne bi smetalo doduše, volim tu ludaču, no i Jenny Slate čini posao). Donna Stern (Slate) je zabavna komičarka sa redovnim nastupima u lokalnom klubu, specifičnog humora oštrog jezika, bolno iskrena, avaj i osećajna milica koju tip posle nastupa ostavlja. Donna je slomljena, pokušava da se sastavi, no danima je izgubljena, brlja i na pozornici, te pokušava da pobegne iz svog očaja u društvu simpatičnog momka koga je upravo upoznala, sa kojim provede neobavezujuću, prijatnu i ludu noć...Avaj posle nekoliko nedelja otkriva da je u drugom stanju i sve je vodi ka odluci za abortusom, dok mi pratimo te njene haotične dane ispunjene brigama, lutanjem, blesavim humorom... Tako jednostavno, no zapravo u dobroj meri originalno i zabavno, film koji svakako nosi Jenny Slate, kako svojom harizmom, tako i svojim osobenim humorom, što naravno može biti problem za film ukoliko vam milica i njen stil ne odgovaraju. Meni je bio u dovoljnoj meri zanimljiv i zabavan, svakako mi je prijao, što ne mogu reći za ogromnu većinu današnjih komedija. Interesantan je humor, pre svega. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |