Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Objavljen trejler za novi film Zoë Kravitz (12.01.2022.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 2577 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2022 u 13:22 |
Pa ja ne znam što je gore. Dosadašnja poplava biografija i useljeništva ili ova nova filmska pošast sa pola naslova o pandemijama.
|
|
![]() |
|
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Online Points: 35046 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Meni ne smetaju ni filmovi sa pandemijom ili doseljenicima u njima, ali ove jarko plave kose...
![]() |
|
![]() |
|
AlexDeLarge ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Online Points: 1245 |
Meni licno smeta, a opis me podseti samo na film Copycat (1995) https://www.imdb.com/title/tt0112722/
|
|
![]() |
|
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Online Points: 35046 |
Meni je pa friški Matrix u glavi zbog frizure koju fura Bugs, opis nisam čitao doduše, ni gledao trejler, samo se blesavim oko fotke u članku.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |