Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Objavljen trejler za novi film Gerarda Butlera (08.08.2021.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Objavljen trejler za novi film Gerarda Butlera (08.08.2021.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Objavljen trejler za novi film Gerarda Butlera (08.08.2021.)
    Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2021 u 20:35
Znam ko je Frank Grillo, ali film sigurno nije njegov - čisto sumnjam da je scenarist ili režiser. Pojma nemam ko je Gerard Butler, ako je režirao žnj filmove nije ni čudo.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2021 u 14:49
Video sam trejler pre neki dan. Reziser Joe Carnahan je sklon nekad da ode u ovakve filmove kao Smokin' Aces, ali isto tako nekad ima odlicne filmove kao The Grey ali u ovom slucaju Copahop je opet nesto nalik pomenutom Smokin' Aces. Gerard Butler ima dobre filmove ali ne znam hoce li biti ovaj jedan od njih, iskreno cissto sumnjam. Frank Grillo je ok njegov sam fan, skoro sam skinuo seriju sa njim Kingdom. Mislim da Grillo nijr dobio bas dva dobra projekta a to su oba pomenutog re\isera Boss Level i ovaj ali me bas zanima kakav li ce biti The Raid
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2021 u 19:24
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Pojma nemam ko je Gerard Butler

To je onaj što ima maljave grudi, streberche je jedared rekla da joj je seksipilan, pa sam prestao da gledam filmove sa njim. 😄
Blesavim se, delom, prosto mi ne leži ono malo filmova što gledah sa njim, poslednji koji probah je bio kakav "podmornički" a skoro beše on i u Greenlandu.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2021 u 19:55
Alo! Znaš da kakim, ali naslov njuza je kao da je on sad tu neka faca. ;)

Meni nije seksepilan (ne bi li zbog "sex appeal" trebalo ići e umjesto i? gdje je gramatička policija, javite se baš me zanima kako bi bilo ispravno), zapravo ne vidim ni šarma ni karizme tu.
Međutim uletio je on u nekoliko baš zabavnih akcijskih filmova, barem meni.
I zato, neka ga još dok se potpuno ne izliže ko danas spominjani u nekoj temi Willis.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2021 u 20:12
Mahom svi kažu seksipil, vidim i ja da bi smislenije bilo pisati seksepil. Gramatička policija bi vazda imala posla sa mnom i bez toga, digli su ruke odavno. 🤭 Vidim na forumu gomilu nekih jezika od kojih ja ne govorim ni jedan, znaš kada bi mi odobrili prevod? Nikada, ni tada 😄

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.