Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Objavljen trejler za Indiana Jones and the Dial of Destiny (02.12.2022.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Objavljen trejler za Indiana Jones and the Dial of Destiny (02.12.2022.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Objavljen trejler za Indiana Jones and the Dial of Destiny (02.12.2022.)
    Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2022 u 12:51
Pomalo čudan trailer nepovezanih scena. Kako god, gledat će se.
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2022 u 15:52
Nadam se da će se vratiti na pravi kolosek nakon (po meni) velikog promašaja sa četvrtim delom. Ford je sada baš u godinama, ali valjda će izneti poslednji "ples" na pravi način.
Na vrh
lesly-snipes View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lesly-snipes Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2022 u 18:53
Zadnji film je bio donekle razočaranje, ali kada čuješ tu melodiju, ne znam za vas ali ja se istog trena naježim i razvučem osmjeh od uha do uha! I ja se nadam da će Ford ovo zatvoriti na pravi način i da neće biti nikakav spin off ili nešto slično!! Radujem se!
Na vrh
Brutal78 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Brutal78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2022 u 19:50
Indy je uvijek bio oko avanture i priče a ne oko CGI zato je i četvrti dio besramno loš...a koliko vidim iz trailera ponavljaju grešku...
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2022 u 14:50
Hajde još CGI, mora ga biti u današnje vreme, a ni Indy nije više okretan kao nekada. Ali priča i celokupan ambijent mora biti skroz Indy-jevski, na nivou trilogije, što četvrti deo apsolutno nije bio. Po meni. Radujem se naravno, još uvek tu ima kredita...
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2022 u 11:30
Biće ovo hit hitova, vrh vrhova, top topova.
Nadam se da će biti još delova, i da će Harison sve to podneti, izdržati, i da će biti sposoban makar da priča.
Pozdrav svim indijancima od Džounsa Tićulice.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.