Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Objavljen trejler za
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Objavljen trejler za "Barbie" (17.12.2022.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
arzak View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj arzak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Objavljen trejler za "Barbie" (17.12.2022.)
    Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2022 u 10:48
Sta reci? Sve ide u p.... m...... Odvratno!
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2022 u 11:23
Fantastišen!
Pa što bi život bio da nije bilo ove lutkice?
Pa svi smo se kao dječica sa njom igrali, ili smo se susreli nekada, to je imala skoro svatka porodica na svijetu.
Pa što je globalizam bez Barbie?
To je nezamislivo.
Netko bi se igrao sa njom, netko sa Margot, kužite?
Divna vest, divna, jedva čjekam pogljedati, moj život počinje bivati interesantniji od kada sam pročitao ovo krucijalno saopštenje.
Ozaren sam, ali nisam nasamaren, ne ne.

Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2022 u 11:47
Moja madre je imala veliku kolekciju Barbika, u svojim tridesetim LOL i padre kada god ode preko, donosio joj je makar poneku, čak i neke švapske verzije (mislim da se zvala Petra ? ), tako da nam je u stanu čitav jedan red u regalu bio rezervisan za majčine vražije Barbike LOLLOL

Film doduše verovatno ne bih bio u stanju da gledam, volim Gretu Gerwing, volim i nešto od tih off priča Noah Baumbacha, Margot Robbie i Ryan Gosling su uvek lepi oku, ali svet Barbike? Pa da je priča stvarno ne znam kakva satira, aman...
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2022 u 12:39
Pa dobro sta fali igracki, sta ako su devojcice tada volele Barbiku, volele su i druge lutke, igrali su se  i sa lastisom, eto ja sam, mozda i vecina pa imali smo i babusku npr, pored svega i svacega tih osamdesetih, bar ja kao klinac ,  a film naravno necu gledati. A sad me podseti igracka, za vojnika koji puze,  i odlican, bar meni, korejski film Ggeutggaji ganda (2014) aka A Hard Day.

Ažurirao AlexDeLarge - 17.Prosinac/Dec.2022 u 12:44
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2022 u 12:50
Dabome, ne verujem ionako da misliš na moj post, nisam se naravno rugao, meni je bila slatka ta kolekcionarska nota u moje majke, šta ima veze. 

A sećaš li se Stanimira i Stanimirke btw? 

Nekada smo svi kao dijete imali ovakvu kasicu (FOTO) | Novi.ba
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2022 u 12:52
Naravno ne mislim na tvoj.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2022 u 12:53
Da secam se. A videh i da prodaju.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2022 u 12:55
Nema, to je praktičnost socijalizma, istovremeno igračkice/lutkice, kasica-prasica, etno motiv u zemlji seljaka na brdovitom Balkanu, a bome i ukras u vitrini. LOL
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2022 u 12:56
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2022 u 12:57
Jeste ;)
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2022 u 13:00
Ja sam voleo npr vozove, koliko se secam u Hamburgu imaju te odlicne postavke u muzeju.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2022 u 13:11
Ne bih znao, nesam bio, ali imao sam jednu kompoziciju kao malecki, prolazio sam kroz sve faze ionako, igračaka nije falilo, od kauboja i indijanaca, preko autića, te vojnika, kockica, kolekcija iz svake godine onih UNICEF puzzli, maketa aviona, to su moji držali i kakvim ogromnim kofama jer nije bilo više mesta za sve moje igračke. Pobacali su sve to onda kada sam otišao od kuće UnhappyUnhappy ne dozvoliše mi da to ostane bilo kao uspomena, bilo kao deo vremena, mog detinjstva, nešto što bih jednog dana mogao makar pokazati svojoj deci. 

No nema veze, ima grđih šteta pa nikome išta, šta da se radi.  Tada ionako nisam još bio pustinjak/samotnjak, igrao sam se sa drugarima i drugaricama napolju non-stop, muke žive bile naterati me da se vratim kući LOL i kada mi se zapreti da ne idem dalje, ja svejedno odem u božiju mater LOL madre pobesni pa me izlupa, pa polomi nokat, te me onda izubija i zbog toga, a mene zabole moje malecno Puppet dupence baš (figurativno), pazi da me ne uplaši nasilje LOL svakako ću sutra opet da lutam LOL Pobeže mi poenta, standardno, htedoh reći nije radost detinstva u svim tim pukim predmetima ionako.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2022 u 14:07
Ma da kad smo bili klinci nisam ulazio u kucu, mada igralo se i po stanovima, kucama, ma moze da se prica sve i svasta, ali me je ipak kompjuter kasnije vise prikovao za stolicu, bio sam opcinjen, pa jos  ZX spectrum, Commodore 64, 286,arkade, mada to je bilo u drustvu, ali ponekad i sam,  sto bi se reklo visilo se u kraju.
A ovo za vozove sad nadjoh https://www.youtube.com/watch?v=q9RCVP53OeE, stvarno su napravili fino , a da nije u predmetima naravno tacno,  to me je skoro sto se tice neke kolekcije skroz `otreznilo` kad sam video npr. kucne bioskope, tj. neki deo kuce, podrum ili tako nesto sa delom za gledanje i ogromnom kolicinom filmova, sa svim propratnim stvarima,i onda rekoh sebi da li bih to radio, pa ne bih, iako imam ono knjiga+ film , neku probranu i malu kolekciju eto to mi se svidja, ali nista sad preterano. 
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2022 u 16:36
Slično i kod mene, prvo sam imao Atari konzolu u tom nekom periodu pred i po polasku u školu, onda sam kod ortaka igrao da li beše Karateku na spectrumu, ja pa pazario Commodore 64, čak sam imao i disk drive ubrzo, nisam se dugo zlopatio sa kasetama LOL No ja previše volim ulicu, ni filmovi, knjige a ni komp nisu mogli predugo da me zadrže u stanu, da nije posla po video klubovima u tim dečačkim danima, dolazio bih samo da prespavam (ponekada LOL) kod kuće. Sa 17 ionako već otišao. Ovo sada vreme je strašno, za koješta, pa i za ulicu, sada mi je naravno lakše da se zakucam i da izlazim samo onda kada moram, preko ovih hladnih meseci tj, no proleće i leto su već neka peta priča.  
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2022 u 21:09
Rajan Gosling igra Kena??????????
Pa što se kaj događa sa ovi gljumci, počeli da snimaju bre sve i svašta, prodali duše zbog zarade i opstanka, ne biraju više, idu iz kontejnera u kontejner.
I onaj Kristijan Bejl, koriste iste recepte, daj da snime bilo što, nikada novca dovoljno!
Bruka bre, a jako sam ih cenio, počeću više da gotivim ove što nisu profesionalni glumci, a to su raznorazni pjevači, rvači, klošari reperi koji su postali bogati klošari, starlete iz Plejboja i Maksima,oni dezrvuju više respekta.
Ajde ova plavušanka Margot, nju razumem, može joj se jer je takva kakva je, ali zamislite Ser Entonija Hopkinsa da glumi Kena, ili Brusa Vilisa?
To su bre glumačke veličine, a ne ovi Rajani i Goslinsli!
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2022 u 21:14
Anthony Hopkins ima skoro 100 godina LOL 
Voleo bih da mu vidim lice kada bi mu neko uopšte ponudio ulogu Kena LOL Iako ja baš ne bih rekao da on brižno bira svoje uloge u poslednjih 20ak godina. 

Ovo je ozbiljna ekipa iza filma (pa delom i ispred), tako da je moguće u pitanju kakva satira, teško da je kakva detinjarija, ne znam zbilja, mrsko mi je čitati o Barbi filmu pa šta god da je. Meni se to kao postavka, pa o čemu god da je zapravo ispod površine, ne gleda, ali kontam da nije baš ono za šta se predstavlja. 
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2022 u 21:16
Ja hopujem da je mjuzikl.

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2022 u 21:23
Nema više (meni) baš dobrog mjuzikla, njih sam obožavao kao dete, no u poslednje vreme malo šta dopire do mene od toga. Pa i zbilja prelepi Spielbergov West Side Story rimejk, za koji zapravo i nemam kakvih zamerki, me nije previše kupio.  La La Land mi je bio poslednji koji mi se svideo. Draže mi je vratiti se filmovima Gene Kellyja npr.  Singin' in the Rain i An American in Paris su (meni) neprevaziđeni. 
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2022 u 21:27
Ne volim mjuzikle, gledao sam Kosu i to mi je dosta.
Al Paćino kao Ken?

Očekujem nove Transformerse, na njih se baš ložim.
Mislim volim ja i Margot, ali neću da promoviram perverziju.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2022 u 21:34
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,404 sekundi.