Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Objavljen datum poslednje sezone
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Objavljen datum poslednje sezone "The Strain" (09.05.2017.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Objavljen datum poslednje sezone "The Strain" (09.05.2017.)
    Objavljeno: 10.Svibanj/May.2017 u 07:53
The Strain je fantastična serija tj.serijal,istina nije u kategoriji TWD-a ali i ne zaostaje puno za njom.Šteta što će biti samo 4 sezone,a opet možda i nije šteta jer tko zna da bi se poslije još par sezona počela razbevandat iliti ga razvodnit do negledljivosti.Nisu oni blesotine na FX-u valjda znaju da od forsiranja nema velike koristi,a dokaz je i tih 10 epizoda u četvrtoj sezoni.Quality over quantity,ja sam za.Najebali ste vampiri,gubo gubava!!!
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Svibanj/May.2017 u 08:07
Dovoljno je reći da je to serija koju je napisao i pripremao Guillermo Del Toro, cijelo desetljeće. Tv serije imaju svoja pravila, nije isto raditi hit film i 4 sezone serije, no očigledno je publika vrednovala seriju kao vrlo dobru. Ja se slažem s tom ocjenom u potpunosti, mada sam pročitao trilogiju i ima razmimoilaženja, no to je sasvim razumljivo, jer produkcijski gledano neke druge stvari dođu neminovno u prvi plan....

Ažurirao robin12345 - 10.Svibanj/May.2017 u 08:08
Na vrh
vladimir-zivanic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vladimir-zivanic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2017 u 12:37
hoce li krenuti neki prevod za novi serijal?

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.