Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Obi-Wan Kenobi jaše sam (18.08.2017.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Obi-Wan Kenobi jaše sam (18.08.2017.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
obbywan View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj obbywan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Obi-Wan Kenobi jaše sam (18.08.2017.)
    Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2017 u 11:05
Obzirom da bi Disney radio na filmu, pretpostavljam da bi glavni negativac bilo neko lane, srna ili slično! Katastrofa, upropastiše sve!
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2017 u 11:38
Hmm... Em Disney, em... Linija manjeg orpora je ''nedostatak i'deja'' jer nije tako, ali ''lovci na novac'', u ovom slucaju popcorn tj blockbusters filmove zele money money money tako sto ce ili imati sto vise sf sa specijalnim efektima ili neka akcija prepuna pucacine i brze voznje. Ako ste filmski fan, primetili ste da su poceli da prave filmove po likovima koji su se pojavili u projektima nekih drugih ''junaka''. Tako cak nakon sto je svaki od njih dobio svoj projekat, resili su kao da ih udruze, bilo u fimske ili serijske grupacije. Tako da meova vest i ne iznenadjuje.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,235 sekundi.